Terrasse - Få anlagt ny flot terrasse

Anlægning af terrasser i alle størrelser og udgaver. Få en flot ny terrasse der skaber hyggestemning hele året rundt, og som er lækker og let at vedligeholde. Nyd sommeren og udelivet lidt længere.

Anlæg af terrasse - ny terrasse i fliser eller beton?

Leder du efter et anlægsgartner firma, der kan hjælpe med anlægning af en flot ny terrasse, så har K. Nyholm mange års erfaring og mange glade kunder, der nyder deres terrasser året rundt. Leder du efter inspiration?

En terrasse skal være nem at vedligeholde, brugbar for hele familien, smuk at se på, og kunne nydes året rundt.

Vi vejleder dig i ny terrasse:

Det kan være en stor beslutning at få anlagt en terrasse, og der er mange ting du skal tage højde for. Du skal overveje materialer, hvor skal terrassen ligge, hvor stor skal den være, passer den til huset og omgivelserne, er den nem at vedligeholde, og skal den være oppe eller nede?

Hvad koster en terrasse?

Det kommer helt an på, hvilken ny terrasse du går og drømmer om. Det siger sig selv, at en stor terrasse koster mere end den lille hyggelige solkrog i læ over i hjørnet ved hækken, men dit valg af belægning har også en indflydelse på prisen.

Nogle vælger at gå med tidens trend og få smukke fliser på terrassen, andre med træterrasser. Belægningen fås i mange forskellige udgaver. K. Nyholm vejleder dig i hvilket materiale på terrassen, der vil passe bedst til din bolig, og som fagmand på området, får du altid den bedste kvalitet og den bedste rådgivning. En terrasse skal holde i mange mange år, og må gerne være en fryd for øjet hver gang, du træder ud på den. Så det er ikke ligegyldigt, hvordan den ser ud og hvilket materiale den er lavet af.

Få hjælp til dine nye terrasse fra en professionel fagmand

Der er rigtig mange fordele ved at få fagmænd til at anlægge din nye terrasse.

Vi har mange års erfaring med at bygge terrasser, og derfor ved vi ned til mindste detalje, hvordan det skal gøres. På den måde kan du være sikker på, at du både får en solid og en flot færdig anlagt terrasse, som kan holde i mange år.

Professionelle anlægsgartnere vejleder dig om, hvilken type terrasse, der passer bedst til dig og dine behov. En erfaren fagmand er din bedste sparringspartner fra projektet starter til det slutter. Det er din sikkerhed for at arbejdet udføres lige efter bogen, så terrassen står snorlige og smuk, når vi er færdige.

Få en god pris på din nye terrasse af K. Nyholm

Der er stor forskel på, hvordan vi bygger din terrasse afhængig af, om du vil have den skal lægges i sten eller udformes i beton eller fliser. Dit valg har indflydelse på anlægningen – skal du have en høj terrasse eller skal den anlægges fra bunden og lægges nede i højde med jorden eller vil du have den på et allerede eksisterende fundament? Alt dette er afgørende for din terrasse pris.

Vi anlægger mange flotte og eksklusive terrasser i beton og fliser, og vi giver råd og vejledning.
Giv os et kald og lad os give dig et uforpligtende godt tilbud. 

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer