K. Nyholm Logo

Stubfræsning/Rodfræsning af stubbe

Har du stubbe der skal fræses?

Har du fået fældet træer og mangler nu at få stubfræsning, så rødderne og stubben kommer væk?

Ved rodfræsning kan vi fjerne træstubben, blot stubben ikke er mere end 20 cm over jordhøjde. Er din stub højere end det så skal stubben saves længere ned før vores stubfræser kan komme til.

Hos K. Nyholm hjælper vi dig med stubfræsning. Vi kan klare stubfræsning i alle former for terræn, og ingen opgave er for besværlig for os.

Vi stubfræser i både Nordsjælland, Birkerød, Lyngby, Gentofte, Hellerup og omegn

Vi har professionelle stubfræser maskiner og erfaring med alle former for stubfræsning og rodfræsning. Vi fjerner hurtigt dine stubbe, professionelt og sikkert.

Fordelen ved at få lavet en stubfræsning er de lave omkostninger, yderst minimale terrænskader i området/haven og vi har muligheden for at arbejde meget tæt på både belægninger, huse og kabler i jorden. Vi har stubfræsere i alle størrelser helt afhængig af størrelsen på din stub.

Efter fældning af dine træer skal der stubfræses

Når du har fået fældet dine træer, store som små, så efterlader det en træstub. Den kan vi hurtigt og effektivt fjerne. Vores professionelle stubfræsere efterlader ingen skader. Vi fjerner nemt træstubben, så du hurtigt kan få en flot græsplæne igen. Måske drømmer du om en lækker ny terrasse eller en ny indkørsel der, hvor den store træstub står i vejen, den som du skal have stubfræset så der plads til drømmehaven eller drømmeindkørslen.

Overskydende træflis pynter i bedene

Med en stubfræser har vi mulighed for at komme ind i selv små haver eller områder, hvor det ellers kan være svært at komme ind og rodfræse din stub. Den resterende træflis, som stubfræsningen efterlader, kan vi enten tage med eller du kan bruge den i bede, buske eller andre steder i haven, hvor træflis pynter og gøre bedene smukke.

Rodfræsning i Nordsjælland

Skånsomt for din have med stubfræsning

Det er skånsomt for haven, når vi fjerner dine stubbe og efterfølgende kan du planere jorden, og foretage en ny beplantning, så græs på området eller få os til at lave en ny lækker terrasse du kan nyde hele sommeren. 

Hvordan foregår en stubfræsning?

Selve træstubben fræses væk, helt ned i 30 cm dybde, og der efterlades en fin overflade, når vi har fjernet det vi har fræset op. Metoden er langt mere skånsom for haven og jorden end brugen af store tunge gravemaskiner. 

Når vores arbejde er udført, vil der ikke være synlige spor på din græsplæne. Der vil være rester af muld og flis, som du som tidligere sagt kan anvende til at forskønne dine bede og lægge under buske rundt omkring i haven.

Stubfræsning priser Nordsjælland, Lyngby og omegn

Prisen på din stubfræsning afhænger helt af hvor stor stubben er, og hvor lang tid det vil tage os at rodfræse stubben. Giv os et kald, vores professionelle konsulenter giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din stubfræsningsopgave.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer