K. Nyholm Logo

Rensning af tagrender

Slip for selv at ​rense dine tagrender ​og lad os gøre arbejdet

K. Nyholm tilbyder ​rensning af tagrender ​i Nordsjælland, Birkerød og omegn. Vi udfører opgaven for både private og erhverv. Selv de mest besværlige steder kan vi klare.

Hvor ofte skal tagrender renses?

Det er en god idé at rense dine tagrender mindst én gang efter løvfaldet i efteråret – eller efter behov. Hvis dit hus eller din erhvervsbygning ligger tæt på store træer eller skov, skal dine tagrender selvfølgelig renses oftere end en enkelt gang om året.

Gør det til en rutine at tjekke dine tagrender – eller få nogen til at hjælpe. Utætte eller tilstoppede tagrender giver stor risiko for fugtskader på facader og udhæng. Derfor er det vigtigt at du får renset dine tagrender.

Tjekliste for rensning af tagrender

På et almindeligt parcelhus lander der omkring 100 tons nedbør på taget om året. Det nedbør skal ledes væk på den mest effektive måde. Derfor er det vigtigt, at du holder øje med følgende, så du undgår, at vandet finder andre veje ned fra taget end de tiltænkte:

Din forsikring dækker ikke skader fra overfyldte tagrender!

De fleste forsikringsselskaber dækker ikke dyre skader forårsaget af misligholdte tagrender og du vil derfor opleve at du ingen erstatning får ved skader som følge af overfyldte eller ødelagte tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde. Det er derfor vigtigt du er obs. på rensning af tagrender, når du er boligejer.

Utætte tagrender og nedløbssystemer medfører desuden en K3 fejl i tilstandsrapporten den dag du sælger huset.

Hvordan renser du dine tagrender?

Når du skal rense tagrender, kræver det først og fremmest, at du har det rette udstyr til at løse opgaven. Det er et beskidt arbejde, som kræver tid og overskud, da det kan være en krævende omgang at komme igennem.

Du kan tømme tagrenderne med hænderne, en tom afskåret 1,5 liters sodavandsflaske eller en tagrendeskovl. Når du har tømt tagrenderne for blade og fyrrenåle, bør du feje efter og spule grundigt med vand. Når tagrenden er helt ren, kan du tjekke, om den har det rette fald.

Hos K. Nyholm Gartnerservice har vi det rette udstyr til at klare opgaven – og vi vil meget gerne hjælpe dig med at gøre dine tagrender klar til vinteren.

Rensning af tagrender - pris

Prisen på rensning af tagrender er afhængig af opgavens omfang. Hos K. Nyholm Gartnerservice giver vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven. 

Vi tilbyder rensning af tagrender selv de mest besværlige steder- så tøv ikke med at kontakte os, hvis du er nysgerrig på prisen eller har andre spørgsmål angående rensning af dine tagrender.

Faste serviceaftaler på rensning af tagrender

Vi tilbyder også faste serviceaftaler så du ikke skal bekymre dig om at få bestilt en tid til rensning af dine tagrender hvert år inden vinterens kommen. Med vores serviceaftale kommer vi helt automatisk hvert år.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer