Få en flot belægning

Drømmer du om en flot ny belægning i din indkørsel?

K. Nyholm er specialister i det ekstra lækre anlægsarbejde, der kræver både erfaring og præcision at udføre. 

Måske drejer det sig om en ny flot belægning i indkørslen, der trænger til en kærlig hånd og en opgradering, så den hver dag, når du kommer hjem fra arbejde, får dig til at sukke over, hvor skønt det var, at du endelig fik taget dig sammen til, at få lavet din nye drømme belægning. 

En smuk belægning i indkørslen fremstår lækker og indbydende for alle der besøger dit hjem.

Indbydende lækker flisebelægning eller flot ny træterrasse skaber hyggestemning hele sommeren

Solen skinner og himlen er blå så langt øjet rækker, og du står og kigger på den gamle terrasse og tænker, måske skulle vi ringe og få et uforpligtende tilbud på drømme terrassen, så den kan stå sommerklar til de hyggelige varme sommerdage og lune sommeraftener, hvor du efter en lang arbejdsdag kan smide fødderne op i loungemøblerne og nyde et glas køligt hvidvin og en håndfuld lækre snacks under parasollen sammen med familien, mens børnene griner og leger på græsset ved siden af.

K. Nyholm har mange års ekspert erfaring i at lave drømme terrasser der passer til husets stil og familiens ønsker. Vi laver smukke terrasser i mange størrelser, former og stile, i både betonsten, træ og fliser samt i sandsten, granit og skifer.

Vælger du en indbydende lækker træterrasse, så kan vi tilbyde at lave fundamentet med jordskruer https://www.k-nyholm.dk/stopdigging/

Udendørs belægning, have belægning og lægning af fliser - få ny flot belægning på terrasser, gangstier og fortov

Uanset hvilken form for smuk belægning du er faldet for, en ny flot have belægning, ny smuk flise belægning, nye gangstier, en lækker terrasse eller ny belægning på fortovet, så udfører vi arbejdet med præcision. Vi har mange års erfaring, og du kan godt glæde dig til at nyde synet af dit valg bagefter. 

Du har mange spændende muligheder, når du ønsker ny belægning – du kan vælge mellem fliser, betonsten, granit og skifer der alle skaber charme på terrassen, flisegangen eller i indkørslen. 

Giv os et kald og vi guider dig til det helt rigtige materialevalg, der passer til dig og matcher stilen du ønsker. 

Opgavetyper - Belægning

Materiale - Belægning

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer