K. Nyholm Logo

Belægning inspiration - både til indkørsel og terrasse

Belægning i indkørsel, på terrasser og fortove

K. Nyholm er specialister i det ekstra lækre og solide anlægsarbejde, der kræver både erfaring og præcision at udføre. 

Måske drejer det sig om en ny flot belægning i indkørslen, der trænger til en kærlig hånd og en opgradering, så den hver dag, når du kommer hjem fra arbejde, får dig til at sukke over, hvor skønt det var, at du endelig fik taget dig sammen til, at få lavet din nye drømme belægning til bilen. 

En smuk belægning i indkørslen fremstår lækker og indbydende for alle der besøger dit hjem.

Indbydende lækker flisebelægning og minimalistiske terrasse fliser skaber hyggestemning hele sommeren

Solen skinner og himlen er blå så langt øjet rækker, og du står og kigger på den gamle terrasse og tænker, måske skulle vi ringe og få et uforpligtende tilbud på drømme terrassen, så den kan stå sommerklar til de hyggelige varme sommerdage og lune sommeraftener, hvor du efter en lang arbejdsdag kan smide fødderne op i loungemøblerne og nyde et glas køligt hvidvin og en håndfuld lækre snacks under parasollen sammen med familien, mens børnene griner og leger på græsset ved siden af.

K. Nyholm har mange års ekspert erfaring i at lave drømme terrasser der passer til husets stil og familiens ønsker. Vi laver smukke terrasser i mange størrelser, former og stile, i både betonsten, fliser samt i sandsten, granit og skifer.

Kig under Belægning på Schellevis fliserne

Terrasse fliser og fliser til indkørsel - få nye flotte belægningsfliser på terrassen, i indkørslen, på gangstier og på fortovet

Uanset hvilken form for smuk belægning du er faldet for, en ny flot have belægning, ny smuk flise belægning, nye gangstier, en lækker terrasse eller ny belægning på fortovet, så udfører vi arbejdet med præcision. 

Vi har mange års erfaring, og du kan godt glæde dig til at nyde synet af dit valg bagefter. 

Du har mange spændende muligheder, når du ønsker ny belægning – du kan vælge mellem fliser, betonsten, granit og skifer der alle skaber charme på terrassen, flisegangen eller i indkørslen. Schellevis laver f.eks utrolig unikke flotte fliser.

Giv os et kald og vi guider dig til det helt rigtige materialevalg, der passer til dig og matcher stilen du ønsker. 

Fliser til indkørsel

Få inspiration til hvordan din nye indkørsel kan se ud. Du har uanede spændende design muligheder, så tag en snak med os. Skal indkørslen være minimalistisk, moderne, nem at vedligeholde, anderledes, spændende eller hvad har du i tankerne? 

Vi kan inspirere dig med billeder fra nogle af vores tidligere kunder og det arbejde de har fået udført, så du bedre kan beslutte dig for hvad der er det rigtige for dig at få lagt i ind indkørsel af belægning eller af fliser på terrassen.

Terrasse fliser - Først med de nye trends

Trænger din terrasse til nyt liv? Så pust nyt liv i din terrasse med vores flotte og mange forskellige moderne terrassefliser. Ønsker du en simpel og minimalistisk belægning, så anbefaler vi store fliser. 

Vi designer din terrasse så den passer til huset og omgivelserne efter dine ønsker. Sammen finder vi de  fliser, som vil udgøre den perfekte belægning hjemme hos dig. 

En belægning fryder øjet og giver dagligt glæde til hele familien. Terrasse fliser fås i mange versioner, farver og design – bliv inspireret af vores mange billeder med færdig designede terrasser for vores kunder. Alt kan lade sig gøre – du kan få både moderne terrasse fliser, minimalistiske terrasse fliser, grove terrassefliser og terrassefliser i forskellige størrelser, farver og tykkelser.

Vi anbefaler du tager en snak med os og får vejledning til hvilke muligheder du har med vores mange spændende og flotte terrasse fliser.

Vælger du at få lavet en træterrasse, så kan vi tilbyde at lave fundamentet med klimavenlige jordskruer.

Opgavetyper - Belægning

Materiale - Belægning

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer