K. Nyholm Logo

Gartner Nyholm anlægger flotte haver

Gartner med grønne fingre og passion for smukke æstetiske haver

Haven er en indbydende nærende oase, når du vil slappe af efter en lang travl arbejdsdag. Du kommer træt hjem og nyder en stille stund med en kop kaffe fyldt i lungemøblerne på terrassen omgivet af varmt gult solskin, blå himmel og skøn pippende fuglekvidder. 

Oasen i haven og grønne omgivelser

Havedesign og gartnerhjælp er den bedste investering du kan foretage, når du vil til bunds i haven fyldt med ukrudt, kedelige blomster, og triste stauder i dine bede. Få anlagt en have der er smuk året rundt og nem at vedligeholde. K. Nyholm Gartner anlægger din have, passer den og vedligeholder den, når du ikke selv orker og det bare er skønt at få andre til at ordne haven, så den altid står indbydende, lækker og smuk velplejet frem.

Veluddannet Gartner team der brænder for flotte haver

K. Nyholm Gartnerservice løser små som store haveprojekter for både private og virksomheder. Kontakt vores gartnere i dag – 31 17 10 10.

Vi er et professionelt og veluddannet gartnerteam med meget grønne fingre. Vi brænder for det, vi laver og er passionerede for et hvert projekt, vi starter. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved, at vi ordner din have. Derfor sætter vores gartnere sig grundigt ind i, hvilke ønsker og behov du har for din have.

Når du får besøg af K. Nyholm Gartnerservice, kan du være sikker på, at dine ønsker og drømme bliver hørt og opfyldt på bedst mulige måde.

K. Nyholms gartnere sørger for vedligeholdelse af haver og grønne omgivelser

Vores gartnere er specialiserede i vedligehold og bruger dagligt mange timer på at holde kunders haver og anlæg pæne. Vores gartnere tilbyder blandt andet:

Derudover tilbyder vi træfældning og snerydning.

Hvordan drømmer du om din have skal se ud? Går du med tankerne om flot ny indkørsel, skøn ny terrasse, nye farverige bede, grøn klippet hæk, effektiv træfældning eller alm. vedligehold af virksomhedens grønne områder?

Kan man få hjælp til haven?

Vi tilbyder mange former for havehjælp. Giv os et kald og fortæl hvad du har brug for. Vi ordner oprydning i haven, klipper dine græskanter, luger ukrudt i dine bede, planter blomster og beskærer buske.

Hvor meget koster en gartner i timen?

Prisen på at få en gartner ud og ordne dine grønne omgivelser afhænger af hvad du skal have lavet. Vi giver faste tilbud på gartnerarbejde i din virksomhed.

Hvem kan ordne min have?

K. Nyholms grønne gartnere sørger for alt i din have er i orden og vedligeholdt. Vi tilbyder både stubfræsning, fældning af træer, beskæring af buske, fejer dine fortove og fjerner ukrudt.

Hvad koster havearbejde?

Prisen på havearbejde afhænger af hvilke opgaver vi skal udføre for dig. Vi giver gerne et godt tilbud, så du kender din pris inden vi går i gang i din have.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer