K. Nyholm Logo
Beplantning af ny hæk?

Få et uforpligtende tilbud i dag

Skab et grønt paradis året rundt med smuk beplantning til din villa eller virksomhed i Nordsjælland! En grøn hæk er ikke kun et æstetisk indslag, men også en bæredygtig investering i biodiversitet og privatliv.

Beplantning af hæk

Vi kommer gerne forbi

Vi kommer gerne med et tilbud på din nye hæk, kontakt os for et uforpligtende møde

mb_20221010_154237390
Best Landscaping

Ideer til at plante en grøn hæk i private boliger

Hvis du vil have en hæk, der giver privatliv, skal du vælge en hæk, der er mindst 1,80 meter høj. Hvis du er mere interesseret i det dekorative aspekt af en hæk, kan du vælge en hæk, der er lavere. Du skal også overveje, hvor meget sol din have får. Nogle hækkearter trives i solrige områder, mens andre trives i skyggefulde områder. Endelig skal du overveje, hvor meget vedligeholdelse du er villig til at give din hæk. Nogle hækkearter kræver mere vedligeholdelse end andre.

Hvorfor plante en hæk?

Der er mange gode grunde til at plante en grøn hæk i din private bolig. Her er nogle af de mest almindelige:

Hæk typer til haven

01

Almindelig liguster (Ligustrum vulgare)

Almindelig liguster (Ligustrum vulgare) er en hårdfør hæk, der er velegnet til de fleste jordtyper. Den kan blive op til 3 meter høj

02

Kirsebærlaurbær

Kirsebærlaurbær som hæk er af mange årsager et populært valg. Grøn hele året rundt. Hurtigvoksende plante (ca. 50 cm pr. år) og det er noget af det, der gør fx. laurbærkirsebær ‘Rotundifolia’ til en ideel hækplante!

03

Bøgehæk (Fagus sylvatica)

Bøgehæk (Fagus sylvatica) er en klassisk hæk, der er velegnet til både solrige og skyggefulde områder. Få fx en bøgehæk som er 220 cm høj.

04

Thuja (Thuja occidentalis)

Thuja (Thuja occidentalis) er en nåletræshækk, der er velegnet til både solrige og skyggefulde områder. Med en vækstrate på 30-50 cm om året, er de perfekte planter til en hæk-højde på 1,5 op til 7 meter.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer