K. Nyholm Logo

Anlægsgartner K. Nyholm anlægger
flotte grønne arealer og smukke haveanlæg

Anlægsgartner med fokus på biodiversitet og bæredygtighed

Flotte haver, bæredygtighed og biodiversitet er noget vi går op i hos K.  Nyholm. Vi efteruddanner løbende vores kompetente grønne og grå gartnere, så vi altid kan tilbyde vores kunder de løsninger, der tager mest mulig hensyn til kundernes ønsker, samtidig med vi passer på miljøet og vores natur. Vi sætter træer, blomster og græs sammen til en flot park eller have.

Anlægsgartner, havebede og prydhaver - plantning med grønne fingre

Beplantning K. Nyholm

Få anlagt flotte haver og parker, ny indkørsel, skønne gårdhaver og fliseterrasser

Anlægsgartner skaber frodig og gennemtænkt have, der skaber rum for nydelse

Ny terrasse med beplantning K. Nyholm

En frodig og gennemtænkt beplantning skaber rammerne for hygge og nydelse. 

Vores anlægsgartnere planter træer og buske i alle størrelser, etablerer blomster-, staude- og rhododendonbede, lægger rullegræs samt udfører etablering af hække. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning.

Grå anlægsgartnere

Vores grå anlægsgartnere arbejder typisk med etablering og renovering af hårde belægninger, såsom brosten, fliser, beton, anlægning af indkørsel og terrasser, flisegange og fortove.

K. Nyholm terrasse

Grønne anlægsgartnere

Vores grønne anlægsgartnere arbejder typisk med etablering og pleje af bede, haver, hække, træer, buske, græs og andre typer af beplantninger. Træfældnng, rodfræsning og rullegræs hører også til specialerne.

Vi gør dine havedrømme til virkelighed

Vi er passionerede havefolk med mange års erfaring inden for individuelle løsninger af anlægsopgaver. Vores stærke team består af dygtige og veluddannede anlægsgartnere samt lærlinge, som bidrager med ny og kreativ viden. 

Vi arbejder med alt fra grøn vedligeholdelse og vinterberedskab til brolægning og større samlede anlægsopgaver for både private og virksomheder.

Trænger din have til en kærlig hånd og nyt liv? 

Kontakt os på 31171010.

Gode råd om pleje af beplantning

Anlægsgartnerens gode råd om pleje af beplantning

Vanding:
Alle nyplantede planter vil minimum første vækstsæson have behov for vanding i tørre perioder. Hyppighed og vandmængde vil afhænge af både jordbund samt type og størrelse på de plantede planter. På sandede jorde vil behovet være størst. Da stedsegrønne planter er i vækst hele året, bør de også vandes i tørre perioder efterår og vinter.

For ikke at skade planterne bør vanding igangsættes inden planterne begynder at hænge. Der bør minimum vandes med 20 mm pr. gang en gang pr. uge.

For at opnå en optimal etablering af større træer og buske – træer med minimum stammeomkreds på 18 cm i en meters højde – bør hver enkelt træ, det første år tilføres 200 liter vand hver 14. dag fra ultimo maj til medio august – stort set uafhængig af den øvrige mængde nedbør. I usædvanlige våde perioder kan en enkelt vanding dog udelades. For at sikre at vandet
kommer træet eller busken til gode, bør der etableres et trug omkring stammen eller bruges ”vandingsposer”.

Ude efter en anlægsgartner pris? - Indhent et godt tilbud på have- og anlægsarbejde

Hvis du har mistet overblikket over din have, græsset gror vildt, ukrudtet står højt eller du mangler inspiration til, hvordan du kommer videre, stiller vi en anlægsgartner til din rådighed. Når du fremlægger dine ønsker og drømme for en anlægsgartner, vil nye og kreative idéer blomstre, og sammen finder I den bedste løsning for dig.

Udfyld vores formular og få et gratis tilbud på din have- og anlægsopgave. 

Indhent pris på anlæg af have - fx ny græsplæne

Vi hjælper dig med forskellige have og anlægs opgaver

Anlægsgartnere ordner din beplantning

Der er mange overvejelser, når en have skal gentænkes, og vi vil anbefale, at du har en anlægsgartner med på råd i processen. 

For at få beplantning til at lykkes er det vigtigt, at jordbundsforhold, skygge, lys og planters indbyrdes tolerance bliver taget i perspektiv og sammenholdes med dine ønsker og behov.

Mulighederne er mange. Kun fantasien sætter grænser.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer