Anlægsgartner med bred erfaring og stor ekspertise

Anlægsgartner K. Nyholm gør dine havedrømme til virkelighed

Vi er passionerede havefolk med mange års erfaring inden for individuelle løsninger af anlægsopgaver. Vores stærke team består af dygtige og veluddannede anlægsgartnere samt lærlinge, som bidrager med ny og kreativ viden. Vi arbejder med alt fra grøn vedligeholdelse og vinterberedskab til brolægning og større samlede anlægsopgaver for både private og virksomheder. Trænger din have til en kærlig hånd og nyt liv? Kontakt os på 31171010.

Anlægsgartneren skaber nyt liv til din have

Hvis du har mistet overblikket over din have eller mangler inspiration til, hvordan du kommer videre, stiller vi en anlægsgartner til din rådighed. Når du fremlægger dine ønsker og drømme for en anlægsgartner, vil nye og kreative idéer blomstre, og sammen finder I den bedste løsning for dig.

Anlægsgartner skaber frodig og gennemtænkt have, der skaber rum for nydelse

En frodig og gennemtænkt beplantning skaber rammerne for hygge og nydelse. Vores anlægsgartnere planter træer og buske i alle størrelser, etablerer blomster-, staude- og rhododendonbede samt etablering af hække. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning.

Anlægsgartnere ordner din beplantning

Der er mange overvejelser, når en have skal gentænkes, og vi vil anbefale, at du har en anlægsgartner med på råd i processen. For at få beplantning til at lykkes er det vigtigt, at jordbundsforhold, skygge, lys og planters indbyrdes tolerance bliver taget i perspektiv og sammenholdes med dine ønsker og behov. Mulighederne er mange.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer