K. Nyholm Logo

Om K. Nyholm Gartnerservice

Hvem er K. Nyholm Gartnerservice

Vi tilbyder en professionel løsning af jeres grønne opgaver K. Nyholm Gartnerservice har 22 års erfaring i bagagen, og er en moderne virksomhed, der leverer individuelle løsninger af anlægsopgaver. Vi er jeres garanti for godt udført arbejde til attraktive priser – og så holder vi altid vores aftaler. Vi arbejder med både grøn vedligeholdelse, brolægning, større samlede anlægsopgaver og vinterberedskab, så har I brug for en professionel og seriøs anlægsvirksomhed til et eller flere projekter, så kan vi hjælpe.

Dygtige og veluddannede anlægsgartnere udgør sammen med vores lærlinge grundstammen i K. Nyholm Gartnerservice, og derfor kan vi finde flotte og stilfulde løsninger på selv de mest komplicerede problematikker, ligesom vi yder stabil og kompetent vedligeholdelse af grønne områder og græsarealer.

Der er mange fordele ved at vælge os til at varetage jeres opgaver indenfor det grønne område, vi er nemlig:

Fleksible

Vi løser både store og små opgaver – både indenfor vedligehold, græsklipning, beplantning, belægning og større anlægsopgaver. Endelig tilbyder vi også snerydning og saltning

Professionelle

Vi gør meget for, at vores team af dygtige medarbejdere føler sig godt tilpas. Det resulterer i glade og motiverede medarbejdere, som med glæde yder vores kunder en service ud over det sædvanlige.

Stabile

Alle vores ansatte er kompetente og ansvarsbevidste, og vi har udelukkende nyere, velservicerede maskiner, så driften forløber så problemfrit som muligt – med et godt resultat til følge.

Pålidelige

Vi kommer altid som aftalt. Vi vil være et firma, vores kunder kan stole på. Derfor kan I altid regne med, at vi overholder vores aftaler helt ned til de mindste detaljer.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer