K. Nyholm Logo

Frodig og stilfuld grøn beplantning

Beplantning

Fokus på biodiversitet og bæredygtighed i haven

Vi kan plante alt lige fra flotte, grønne og frodige træer og buske i alle slags størrelser og former, til etablering af blomsterbede, staudebede, rhododendronbede og vi planter også hække i skel og ind mod naboen.

haekklipning
K. Nyholm Anlæg af have
gardener-in-newly-build-backyard-garden.jpg

Grøn beplantning gør haven frodig, indbydende og stilfuld året rundt

En frodig og stilfuld beplantning skaber enestående rum i haven, små hyggesteder og giver også plads til nydelse på en solrig varm sommerdag.

Større områder som sommerhus områder, kommuner, virksomheder og lignende har ofte brug fors såning og etablering af blomsterenge, diverse flotte græsser, træer og buske efter behov og beskaffenhed.

For at få beplantningen i din have til at lykkes, tager vi en lang række hensyn når vi planter haven og bedene til:

  • Vi er obs. på jordbundforholdene i haven, hvilke planter kræver surbundsforhold, hvilke kan stå i den almindelige havejord og stortrives der
  • Vi kigger efter sollys og skygge, hvilke planter skal helst stå i sol, og hvilke tåler skygge fint
  • Hvordan er planternes indbyrdes tolerance og samspil
  • Og vi tilpasser naturligvis beplantningen til dine ønsker og behov
 

Vi kan plante alt lige fra flotte, grønne og frodige træer og buske i alle slags størrelser og former, til etablering af blomsterbede, staudebede, rododendronbede og vi plante også hække i skel og ind mod naboen.

Der er mange overvejelser, når en have skal gentænkes, og vi vil anbefale, at du har en anlægsgartner med på råd i processen.

Mulighederne er mange. 

Plantesammensætning og beplantning i haven

Drømmer du om en vild have, en frodig blomsterhave, en have fyldt med frugttræer, mange græsplæner, vedligeholdelsesfri have eller skal du have plantet buske, træer og stauder langs gangstier og på terrassen? Vi sammensætter smukke planter, buske, træer, blomster, og stauder der kan vokse sammen, og som når de passer til hinanden og supplerer hinanden i farver og design, giver unikke flotte områder du kan nyde  året rundt.

 

Hvorfor vælge K. Nyholm Gartnerservice?

Vi har mange års erfaring inden for beplantning og kommer i hele Nordsjælland

Vi er eksperter i rådgivning inden for beplantning og hjælper fra start til slut med planlægning til effektuering af den ønskede beplantning. Vi er tilfredse når du er tilfreds med arbejdet.

Vi tilbyder også

Pleje af grønne områder

Grønne områder er smukke når de er velplejede og vedligeholdte, og i K. Nyholm har vi som erfarne anlægsgartnere mange års erfaring med grøn vedligeholdelse, hvilket blandt andet indebærer at vi plejer grønne områder for både private, firmaer, grundejerforeninger og institutioner.
Få et tilbud i dag

Brug for et firma der passer og plejer jeres have og sørger for beplantningen?

Kontakt os for et tilbud, vi kommer gerne ud og tager et møde for derefter at kunne give en fast pris på arbejdets omfang. Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere hvilket er din garanti for veludført arbejde

Udsnit af projekter

Beplantningsopgaver

Udvalgte referencer på vores arbejde vi allerede har lavet for nogle af vores mange kunder

Beplantning K. Nyholm
inspiration10
haek
backyard-garden.jpg
2015-07-27 13.09.24
DSC_0615
gardening-background-with-garden-tolls-A9BGNJU.jpg
photo-1542332934-a11521aeb7d8
Ny indkørsel

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer