Frodig og stilfuld beplantning

Beplantningen er havens identitet

En frodig og stilfuld beplantning skaber enestående rum i haven og giver plads til ægte nydelse.

Men for at få beplantningen til at lykkes, skal der tages en lang række hensyn til blandt andet jordbundforhold, lys, skygge og planternes indbyertes tolerance og så skal det naturligvis tilpasses haveejerens ønsker og behov. K. Nyholm Gartnerservice kan hjælpe med at skabe den optimale beplantning, der passer til din have. Vi kan plante træer og buske i alle størrelser, etablere blomsterbede, staudebede, rododendronbede og plante hække.

Der er mange overvejelser, når en have skal gentænkes, og vi vil anbefale, at du har en anlægsgartner med på råd i processen.

For at få beplantning til at lykkes er det vigtigt, at jordbundforhold, skygge, lys og planters indbyrdes tolerance bliver taget i perspektiv og sammenholdes med dine ønsker og behov.

Mulighederne er mange.

Få en frodig og gennemtænkt have, der skaber rum for nydelse

En frodig og gennemtænkt beplantning skaber rammerne for hygge og nydelse. Vores anlægsgartnere planter træer og buske i alle størrelser, etablerer blomster-, staude- og rododendronbede samt planter hække. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer