Hækklipning - Få klippet din hæk

Hækklipning – private og virksomheder

Trænger du til at få klippet din hæk i privaten, eller ønsker du en serviceaftale for hækklipning ved din virksomhed, forening eller institution?

Hos K. Nyholm Gartnerservice tilbyder vi hækklipning af alle størrelser og former for hække og buske. Vi har mange års erfaring med grøn vedligeholdelse, og ingen hæk eller busk er for lille eller stor til os. Vi tilbyder hækklipning til private såvel som firmaer, grundejerforeninger og offentlige institutioner.

Vi har 18 års erfaring og er en moderne virksomhed, der lever af tilfredse kunder. Alle ansatte er kompetente og ansvarsbevidste, og vi har udelukkende nyere, velservicerede maskiner, der sikrer, at driften forløber så problemfrit som muligt. Vi giver kompetent rådgivning, kommer altid som aftalt og skaber flotte resultater.

Føl dig tryg ved, at vi klipper din hæk

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved, at vi ordner din hæk. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i, hvilke ønsker og behov du har. Vi kommer meget gerne med vores anbefalinger til løsninger og hyppighed af klipningen, men i sidste ende er det selvfølgelig dig, der tager beslutningen om, hvordan du vil have, at vi vedligeholder din hæk/hække og busk/buske.

Gartnere med stor ekspertise og erfaring

Vi brænder, for det vi laver og er passionerede for et hvert projekt, vi starter. Alle vores medarbejdere er professionelle, veluddannede gartnere, som har stor ekspertise og erfaring med hækklipning og vedligehold af grønne arealer. Det betyder, at vi ved præcis, hvordan vi skal klippe og beskære alle former for hække og buske, så de holder sig sunde og fremstår bedst muligt.

Vedligehold og anlæg af grønne arealer

Vi er både specialiserede i vedligehold og anlæg af haver og grønne arealer. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med alt fra græsslåning, hækklipning og ukrudtsbekæmpelse til beplantning og anlæg af indkørsler, haver og terrasser.

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker, at vi skal hjælpe dig, din virksomhed eller forening med at holde de grønne udendørsarealer, er du altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi opfylder dine havedrømme – og står for vedligeholdelsen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer