Hækklipning og Beskæring - Få klippet din hæk

Hækklipning og beskæring – private og virksomheder

Trænger du til at få klippet din hæk i privaten, eller ønsker du en serviceaftale for hækklipning ved din virksomhed, forening eller institution?

Hos K. Nyholm Gartnerservice tilbyder vi hækklipning af alle størrelser og former for hække og buske. 

Vi har mange års erfaring med grøn vedligeholdelse, og ingen hæk eller busk er for lille eller stor til os. 

Vi tilbyder hækklipning til private såvel som firmaer, grundejerforeninger og offentlige institutioner.

Vi har 18 års erfaring og er en moderne virksomhed, der lever af tilfredse kunder. 

Alle ansatte er kompetente og ansvarsbevidste, og vi har udelukkende nyere, velservicerede maskiner, der sikrer, at driften forløber så problemfrit som muligt. 

Vi giver kompetent rådgivning, kommer altid som aftalt og skaber flotte resultater.

Beskæring af hækken

Lad os beskære hækken.

Vi har erfaringen, de rigtige maskiner, samt markedets bedste pris på beskæring af hæk. Vores gartnere er samvittighedsfulde og erfarne indenfor alle typer af beskæring og vi beskærer hvert år mange kilometer hæk hos private, foreninger og erhverv over hele landet og vi er stolte af at kunne sige, at vi altid løser den opgave vi bliver stillet til vores kunders fulde tilfredshed.

Mål hækken (brug evt. kortet på krak.dk), kontakt os. Inden for 1-2 dage vil du blive kontaktet telefonisk af den gartner der skal beskære hækken. 

Her aftaler I hvornår arbejdet skal udføres. Vi dækker hele Sjælland & Øerne!

Hvornår skal hækken beskæres?

Vi anbefaler at du får beskåret din hæk i følgende måneder: 

  • Ahornhæk bør beskæres i oktober eller november.
  • Bøgehæk bør beskæres i februar og marts.
  • Ligusterhæk bør beskæres i januar og februar.
  • Buksbomhæk bør beskæres i maj og august.
  • Takshæk bør beskæres i april og maj.
  • Lærkehæk bør beskæres i december og februar.
  • Thujahæk bør beskæres i juli.
  • Tjørnehæk bør beskæres i januar og februar.


Bøgehæk, avnbøg, taks, liguster og tjørn tåler ret hård beskæring. De kan tåle at blive skåret næsten ind til stammen. Til gengæld har de ikke så godt af at få stammerne skåret helt ned til jorden, som for eksempel liguster tåler.

Håndværkerfradrag

Beskæring af hæk er dækket af håndværkerfradrag. Det betyder, at du kan trække 27% fra i SKAT.

Føl dig tryg ved, at vi klipper din hæk

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved, at vi ordner din hæk. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i, hvilke ønsker og behov du har. Vi kommer meget gerne med vores anbefalinger til løsninger og hyppighed af klipningen, men i sidste ende er det selvfølgelig dig, der tager beslutningen om, hvordan du vil have, at vi vedligeholder din hæk/hække og busk/buske.

Gartnere med stor ekspertise og erfaring

Vi brænder, for det vi laver og er passionerede for et hvert projekt, vi starter. Alle vores medarbejdere er professionelle, veluddannede gartnere, som har stor ekspertise og erfaring med hækklipning og vedligehold af grønne arealer. Det betyder, at vi ved præcis, hvordan vi skal klippe og beskære alle former for hække og buske, så de holder sig sunde og fremstår bedst muligt.

Vedligehold og anlæg af grønne arealer

Vi er både specialiserede i vedligehold og anlæg af haver og grønne arealer. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med alt fra græsslåning, hækklipning og ukrudtsbekæmpelse til beplantning og anlæg af indkørsler, haver og terrasser.

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker, at vi skal hjælpe dig, din virksomhed eller forening med at holde de grønne udendørsarealer, er du altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. Vi opfylder dine havedrømme – og står for vedligeholdelsen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer