Professionel græsslåning

Professionel græsslåning

Hos K. Nyholm Gartnerservice tilbyder vi professionel græsslåning til private såvel som virksomheder, grundejerforeninger og offentlige institutioner.

Vi har mange års erfaring med græsslåning og vedligeholdelse af haver og grønne arealer. Ingen græsplæne er for stor eller for lille til, at vi kan tage os af den, og vi har udelukkende nyere velservicerede maskiner. Det sikrer, at din plæne bliver jævn og pæn uden komplikationer.

Fuld vedligehold af din græsplæne

Hvis du ønsker, at vi står for den fulde vedligeholdelse af din plæne, sørger vi for, at græsset bliver slået, kanterne bliver klippet og ukrudt bliver bekæmpet. Derudover vertikalskærer, topdresserer og gøder vi din plæne efter aftale, så den altid fremstår skarpt og beholder sin flotte grønne farve.

Hvis du selv har grønne fingre og ønsker at gøre en del af arbejdet med din græsplæne selv, kan vi sagtens lave en aftale om det. Vi yder lige præcis den service, du ønsker.

Anlæg og pleje af græsplæner

Ud over græsslåning udfører vi også anlæg af græs og anden beplantning på alle størrelser arealer. Vi tilbyder anlæg af rullegræs, sået græs og naturgræs, hvortil vi kan opsætte diverse typer af vandingsanlæg.

Alle vores ansatte er kompetente og ansvarsbevidste. Det betyder, at vi er pålidelige, altid kommer til tiden og overholder vores deadlines og aftaler – ned til mindste detalje. Vores mange års erfaring gør, at vi tænker langt frem og finder den bedste løsning for netop dig.

Vi brænder for det, vi laver, og vi går grundigt til værks og udfører enhver opgave til perfektion.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer