K. Nyholm Logo

Professionel græsslåning

Professionel græsslåning

Hos K. Nyholm Gartnerservice tilbyder vi professionel græsslåning til private såvel som virksomheder, grundejerforeninger og offentlige institutioner.

Vi har mange års erfaring med græsslåning og vedligeholdelse af haver og grønne arealer. Ingen græsplæne er for stor eller for lille til, at vi kan tage os af den, og vi har udelukkende nyere velservicerede maskiner. Det sikrer, at din plæne bliver jævn og pæn uden komplikationer.

Fuld vedligehold af din græsplæne

Hvis du ønsker, at vi står for den fulde vedligeholdelse af din plæne, sørger vi for, at græsset bliver slået, kanterne bliver klippet og ukrudt bliver bekæmpet. Derudover vertikalskærer, topdresserer og gøder vi din plæne efter aftale, så den altid fremstår skarpt og beholder sin flotte grønne farve.

Hvis du selv har grønne fingre og ønsker at gøre en del af arbejdet med din græsplæne selv, kan vi sagtens lave en aftale om det. Vi yder lige præcis den service, du ønsker.

Anlæg og pleje af græsplæner

Ud over græsslåning udfører vi også anlæg af græs og anden beplantning på alle størrelser arealer. Vi tilbyder anlæg af rullegræs, sået græs og naturgræs, hvortil vi kan opsætte diverse typer af vandingsanlæg.

Alle vores ansatte er kompetente og ansvarsbevidste. Det betyder, at vi er pålidelige, altid kommer til tiden og overholder vores deadlines og aftaler – ned til mindste detalje. Vores mange års erfaring gør, at vi tænker langt frem og finder den bedste løsning for netop dig.

Vi brænder for det, vi laver, og vi går grundigt til værks og udfører enhver opgave til perfektion.

Svitset græsplæne?

Du bør så vidt muligt undgå at gøde med kunstgødning i regnvejr, da du blot risikerer at gødningen klistrer sig fast til græsstråene og dermed svitser græsplænen. Lyse pletter kan være tegn på at din gødning af græsset er kommet til at svitse de nye tynde græsrødder. Få hjælp til vedligeholdelse af en sund flot grøn græsplæne.

Græsplæne forårsklar?

Når træerne begynder at springe ud, er det tid til at gøre græsplænen forårsklar. Græsset skal slås og kæmper du med en ujævn og/hullet græsplæne, så løser vi også det for dig, så den igen fremstår smukt og pæn hele sommeren.

Hvordan får jeg min græsplæne pæn igen?

Vi står for en professionel vedligeholdelse af din græsplæne, så den altid fremstår flot og sund. Vi sørger samtidig for at din græsplæne får den rette pleje, så den har noget at stå imod med.

Hvornår skal jeg fjerne mos fra græsplænen?

Hvis du drømmer om en flot, grøn græsplæne hele sommeren, bør du bruge en plænelufter til at fjerne mos en gang i løbet af foråret. Du kan også benytte dig af en vertikalskærer, når du vil dybere ned i plænen og lufte den godt.

Kan jeg så nyt græs ovenpå min græsplæne?

Er græsplænen fyldt med pletter, kan det være en god ide at få sået nyt græs der. Hullerne kan fx opstå, når du har brugt en vertikalskærer der skærer dybt. Det er dog ikke en dårlig ide med en vertikalskærer, da det giver græsplænen mulighed for at optage mere ilt, så den gror bedre.

Hvornår er det bedst at vertikalskære græsplænen?

Foråret er absolut det bedste tidspunkt at vertikalskære græsplænen. Det bedste tidspunkt er i marts, april eller maj måned, og helst inden græsset for alvor begynder at vokse.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer