K. Nyholm Logo

Effektiv snerydning og saltning

Indhent tilbud på snerydning

  • Vi leverer professionel snerydning og saltning for private, firmaer, offentlige institutioner og boligforeninger
  • Vi er din garanti for en snefri dag
  • Vi matcher dine behov og ønsker
  • Døgnservice – til dig, der aldrig holder lukket

Udnyt vores mange års erfaring med snerydning og saltning. Indhent et uforpligtende tilbud her eller kontakt os på 31 17 10 10

Vores garanti

Når vi hos K. Nyholm Gartnerservice har klaret snerydning, behøver du ikke bevæge dig ud i vinterkulden for at tjekke, om arbejdet nu også er udført som aftalt. Vi leverer fuld dokumentation for vores arbejde – helt efter dine ønsker og behov. Det er meget vigtigt for os at levere præcist og grundigt dokumentationsmateriale til dig, så du kan følge med i, hvilket arbejde vi udfører for dig – uden at det går ud over nattesøvnen.

Vi kan blandt andet give dig følgende dokumentation:

  • Vi kan sende en mail eller sms hver gang, vi har været på stedet
  • Vi kan fremsende en ugentlig rapport, hvis du ikke ønsker daglige beskeder
  • Alle vires maskiner er monteret med GPS, så vi kan levere præcis dokumentation med tid og sted

Hvem er vi?

K. Nyholm Gartnerservice har siden 1999 leveret professionel service i forbindelse med snerydning. Vi har mange års erfaring med snerydning samt kunder i alle størrelser og forskellige slags ønsker. Vi er derfor specialister i at lave individuelle løsninger – til både private og virksomheder. Vores firma består af en række dygtige og engagerede medarbejdere, der har været i firmaet i mange år, og som hvert år leverer et godt og professionelt stykke arbejde. Vi vil gøre meget for at motivere vores medarbejdere, hvorfor de kun arbejder med nyere og velplejede maskiner, så de for så vidt muligt undgår driftsproblemer samt kan give den bedst mulige service til dig som kunde.

Vores Kunder betyder alt!

Vores kunder er selvfølgelig vores altoverskyggende fokus, hvorfor vi tager alle vores opgaver lige alvorligt – lige fra rydning af fortove for private til rydning og saltning af p-pladser og veje for virksomheder, boligselskaber og offentlige institutioner. Tillid er et nøgleord for os. Vi leverer altid den aftalte ydelse, og kommer altid som aftalt! Kontakt os i dag for gratis og uforpligtende rådgivning, og slip for flere bekymringer om snerydning!

Hvor dækker vi?

Vi dækker området mod København til og med Hellerup, Søborg og Herlev mod nord til og med Hørsholm og Kokkedal. På den ene side ud til kysten og på den anden side Farum, Værløse.

Vi leverer til aftalt tid!

Vi leverer altid den aftalte ydelse,
og kommer altid som aftalt!

Døgnservice

Døgnservice - til dig,
som aldrig holder lukket!

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer