K. Nyholm Logo

Effektiv fliserensning uden kemikalier

Miljøvenlig fliserensning uden kemikalier

Vi tænker på miljøet og hvordan vi omgås naturen, og derfor har vi i K. Nyholm specialiseret os i fliserensning uden kemikalier eller højtryksspuling. Vi bruger vores specialmaskine og kun vand.

Vores løsning er ekstrem og unik med vores “miljøvenlige”-koncept.

Du behøver nemlig ikke bekymre dig om planter, ukrudt, dyr eller børn, når du får rengjort dine meget snavsede overflader i haven. Vi går op i miljøet, når vi renser dine fliser, og gør dem pæne og nydelige igen. De bliver lige så indbydende, som da de først blev lagt.

Fliserensning giver en flot indkørsel og flotte fliser i haven

Vi kender alle til de frygtelige grimme fliser i haven, på terrassen eller i indkørslen, som med tiden har fået flisepest, grimme hvide pletter, er blevet mørkere og triste at se på, og er fyldt med smuds, snavs, mos og skidt. Det er bestemt ikke pænt at se på. I Danmark er vi på grund af det fugtige klima ofte udsat for meget flisepest. 

Flisepest elsker nemlig skygge og fugt, og stortrives derfor ofte på især nordvendte sider.

Grundig fliserensning fryder øjet til sommerens havefester

Få renset fliserne med en flot og grundig fliserensning, der gør dem klar til sommerens brune bare tæer, legende børn og dyr, og naturligvis byder dine indbudte gæster flot velkommen til alle de skønne hyggelige havefester, der venter forude med en kold øl i hånden, flotte drinks, et glas koldt rosévin, lækre snacks og farverige kolde is til ungerne. 

Synet af flotte nyrensede fliser, når du sidder i haveloungen og nyder den lækre grillstegte aftensmad og den sprøde grønne salat sammen med gæsterne er ubeskrivelig. En lækker fliserensning gør hele forskellen og fryder øjet hele aftenen.

Med en grundig rensning af fliserne bliver de som nye. Vores fliserensning uden kemikalier rengører nemlig i dybden, uden at dine fliser lider overlast og tager skade.

Før og efter:

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer