Træfældning og beskæring af træer

Har I træer, der skal fældes eller beskæres, så kan vi hjælpe.

Står der træer i vejen, så du ikke kan komme i gang med dit næste haveprojekt eller snupper træerne din aftensol?

Hos K. Nyholm hjælper vi dig med træfældning på din grund. Vi kan klare træfældning i alle former for terræn, og ingen opgave er for besværlig for os.

Der findes ingen dansk lovgivning imod at fælde alt træ selv, men vi anbefaler at vælge en professionel til at klare arbejdet. Sikkerheden skal være på plads, så hverken du eller dine omgivelser ikke bliver skadet under træfældningen. Hos K. Nyholm laver vi altid en risikovurdering, så vi mindsker risikoen for personskader og skader på omliggende bygninger eller bevoksning. Men skulle der, mod forventning, ske et uheld er vi hos K. Nyholm godt forsikret.

Afhængig af træsort og alder kan det være meget vanskeligt at skære roden over. Men som professionel anlægsgartner kan vi stubfræse roden. Vi skærer træet op til brænde og sørger for at køre det træ væk, du ikke skal bruge. Bagefter kan vi reetablere grunden. Det er op til dig, om vi skal stå for én eller flere af disse træfældnings-opgaver.

Stubfræsning efter træfældning?

Har du fået fældet træer i haven og skal nu have fjernet stubben? Få en stubfræsning.

Beskæring af træer

Beskæring af træer er en af vores specialer. Vi har mange års erfaring og har både mandskabet og værktøjet klar. I bynære områder, hvor træerne er placeret tæt ved bygninger, hegn og ledninger, sikrer vi sikker beskæring og håndtering af afskårne grene.

Vi kan, som udgangspunkt, beskære træer hele året rundt, men langt de fleste træer har bedst ved at blive beskåret om sommeren og frem til starten af efteråret.

Der kan være forskellige årsager til, hvorfor træer skal beskæres. Her er de 4 hyppigste:

• Træerne/grenene er blevet for store

• Frugttræer kan få større og flere frugter efter beskæring

• Det kan få træet til at give nye skud

• Når træet viser skadede grene eller grene med sygdom

Har du brug for vores hjælp?

Hvis du har brug for vores hjælp til træfældning eller beskæring, er du meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om opgave. Vi kommer gerne ud og kigger og rådgiver dig omkring processen. Vi kører primært i Birkerød men kan tage opgave på det meste af Sjælland.

Kontakt os på tlf. 31 17 10 10 for at høre mere om dine muligheder eller send en mail til tilbud@k-nyholm.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer