Professionelt anlægsarbejde

Kontakt os

Rådgivning omkring anlægsarbejde

Skab et smukt og indbydende udeområde

Vi tilbyder professionel beplantning af anlæg med alt fra træer og buske til anlæg på offentlige steder samt hos virksomheder. Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for anlægsarbejde og hjælper med projektrådgivning til udførelse af selve arbejdet. Kontakt os for tilbud eller yderligere information.

P6270006 scaled e1709632321849
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flotte og funktionelle udeområder

Skab et smukt og funktionelt udeområde for din virksomhed med professionelt anlægsarbejde

Anlægning af grønne områder

Vi kan hjælpe dig med at anlægge nye grønne områder eller renovere eksisterende. Vi tilbyder alt fra plantning af træer og buske til belægning af terrasser og gårdhaver.

Entrepriseopgaver til erhverv

Vi har stor erfaring med at udføre entrepriseopgaver for erhvervskunder. Vi kan tilbyde alt fra jordarbejde til belægning og anlænging af udeområder

Høj kvalitet

Skab et smukt og indbydende udeområde for din virksomhed med professionelt anlægsarbejde af høj kvalitet og til en fair pris

Miljøvenlige løsninger

Som anlægsgartnere kan vi tilbyde biodiversitet og miljøvenlige løsninger. Et smukt og velplejet udeområde kan øge værdien af din ejendom.

anlægsgartner

Mange års erfaring i professionelt anlægsarbejde

Som et erfarent anlægsgartnerfirma med mange års erfaring i branchen, tilbyder vi skræddersyede løsninger til erhverv og offentlige institutioner, der ønsker at skabe et grønt og inspirerende arbejdsmiljø samt udemiljø.

Ude efter en pris på anlægsarbejde? - Indhent et godt tilbud på have- og anlægsarbejde

Vi tilbyder alt fra belægning af terrasser og gangstier til parkeringspladser og gårdhaver. Vi tilbyder alt fra planlægning og design til udførelse og vedligeholdelse af grønne områder. Vi har ekspertise i anlæg af parker, haver, legepladser, belægninger og beplantning.

 Inspiration til anlægsarbejde

Grønne oaser

Anlægning Gårdmiljø

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et velindrettet gårdmiljø kan være en oase af grønt og hygge midt i byen. Det kan være et sted, hvor beboerne kan slappe af og nyde naturen, og hvor børn kan lege sikkert. Vi kan hjælpe dig med at vælge de rigtige planter til din gård. Vi tager hensyn til jordtypen, solforholdene og beboernes ønsker.

Legepladser i skoler

20092013 061

En god legeplads kan give eleverne et afbræk fra undervisningen og et sted at lege og lære i det fri. Vi kan hjælpe dig med at designe en legeplads, der passer til elevernes behov og ønsker. Vi tager hensyn til elevernes alder, skolens størrelse og budgettet.

Boligforeninger

2016-07-13 08.06.35

Et velindrettet udeområde kan være en attraktivitet for beboerne i en boligforening og et sted, hvor de kan mødes og hygge sig. Vi kan hjælpe dig med at designe et udeområde, der passer til beboernes behov og ønsker. Vi tager hensyn til boligforeningens størrelse, budgettet og beboernes ønsker.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde

Service til erhverv

P6060046
Erhverv

Rabatklipning

Rabatklipning – klipning af rabatter Rabatklipning – Professionelt udstyr til at klippe rabatter og grøftekanter Alt for højt grønt græs og ukontrolleret vildt voksende beplantning i midterrabatterne,

Læs mere »
K. Nyholm Anlæg af have
Erhverv

Pleje af grønne områder

Pleje af grønne områder, samt vedligeholdelse Professionel vedligeholdelse og pleje af grønne områder for firmaer, grundejerforeninger og offentlige institutioner. Pleje af grønne områder Grønne områder

Læs mere »
PA2201161
Erhverv

Anlæg

Professionelt og flot anlægsarbejde til erhvervskunder Flot og professionelt anlægsarbejde kræver både erfaring og præcision, og det har alle vores dygtige medarbejdere hos K. Nyholm

Læs mere »

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage