K. Nyholm Logo

Professionelt anlægsarbejde

Professionelt og flot anlægsarbejde til erhvervskunder

Flot og professionelt anlægsarbejde kræver både erfaring og præcision, og det har alle vores dygtige medarbejdere hos K. Nyholm Gartnerservice

Vi er erfarne anlægsgartnere med mange års erfaring, og vi kan vores kram helt ud til fingerspidserne. Når du som erhvervskunde beder os om, at udføre anlægsarbejde for dig, kan du være sikker på, at det altid er veludført og af en høj kvalitet, for vores fornemmeste opgave er at sørge for, at alle vores erhvervskunder får leveret lækkert kvalitetsarbejde.

Vi udfører lækkert og funktionelt anlægsarbejde til skarpe erhvervspriser

Vores store erhvervskunder tæller skoler, børnehaver, butikker, virksomheder, kommuner og boligforeninger. Her realiserer vi drømme og udfører flot og funktionelt anlægsarbejde i høj kvalitet.

For at du kan få en idé om de mange flotte og forskellige typer af opgaver, vi udfører for vores erhvervskunder, så får du her et overblik over de typer af opgaver, vi kan være behjælpelige med.

Som udgangspunkt håndterer vi mange flotte udearealer ved ny bygninger og renovering heraf.

Anlægsarbejde for skoler og børnehaver

Vi har stor erfaring inden for anlægsarbejde til erhverv, hvor vi på skoler og i børnehaver udfører anlægsarbejde som belægning, anlægger legepladser, pæne bede, flot beplantning, og såning af nyt grønt græs. 

Måske står du og mangler mange timers leg på de altid populære gyngestativer, flotte sandkasser fuld af liv og glæde og sandlegetøj over det hele som børnene hviner efter at få fingrene i, hyggelige legehuse og spændende klatre legetårne der får børnene til at hygge sig i timevis, skægge vippedyr hvor det kilder i maven, når du vipper og vipper, det rigtige faldunderlag eller den hyggelige bålplads hvor alle kan samles om at lave snobrød. Vi opsætter naturligvis også cykelstativer og bænke m.m.

Anlægsarbejde for butikker og virksomheder

For butikker er vores arbejdsopgaver typisk koncentreret om pæn belægning, flotte bede og en smuk beplantning. 

Det samme gælder for virksomheder der henvender sig angående ny belægning som fortove, trapper og p-pladser, såning af græs og en smuk beplantning der pryder omgivelserne. 

Det kunne være du ønsker en flot beplantning rundt omkring indgangspartiet til virksomheden/butikken med flotte træer og bede eller buske på p-pladsen, eller måske har du en tilknyttet have og lækker terrasse, der trænger til smuk beplantning rundt om, hvor medarbejderne kan sidde og nyde deres frokost om sommeren, eller du som kommune har brug for beplantning rundt omkring i kommunen der fryder øjet når man kører forbi, og vi udfører derfor også opgaver som plantning af smukke vejtræer, grønne hække, flotte bede og randbeplantning.

Anlægsarbejde for kommuner og boligforeninger

Når det drejer sig om kommuner og boligforeninger er vores opgaver mangeartede. 

Vi står for de flotte grønne områder, nye fascinerende flotte bede, smukke beplantninger, såning af græs, anlægning af legepladser og legetårne, eller en flot belægning i området, som kan være alt fra fortove, p-pladser, stier, terrasser og trapper. 

Vi udfører også opgaver indenfor opsætning af funktionelle cykelstativer, pullerter, behagelige bænke og praktiske skraldespande. Står du og mangler hurtigt rullegræs, skal have sået nyt græs, naturgræs eller har brug for såning i vejrabatter, så klarer vi også den.

Anlægsarbejde – hvilke opgaver løser vi for vores erhvervskunder

Anlægsarbejde – område: Belægning

Anlægsarbejde – område: Kanter

Anlægsarbejde – område: Inventar

Anlægsarbejde – område: Legepladser

Anlægsarbejde – område: Græsplæner

Anlægsarbejde – område: Beplantning

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer