K. Nyholm Logo

Ny Græsplæne - anlægning og pleje

K. Nyholm Gartnerservice udfører alt inden for græsslåning, rullegræs, pleje og anlægning af græsplæner i alle størrelser.

Anlæg af ny græsplæne

Leder du efter et firma, der kan hjælpe med anlægning af din græsplæne? Hos K. Nyholm Gartnerservice udfører vi alt inden for ​græsslåning​, reparation, pleje og anlægning af græsplæner i alle størrelser.

Der er flere forskellige måder at anlægge græs på, når du skal etablere en ny græsplæne.

Vi tilbyder:

Derudover kan vi sætte vandingsanlæg op, der kører automatisk i din have og holder dit græs fugtig på de rette tidspunkter.

Rullegræs er hurtigt og flot at anlægge til en ny græsplæne

Rullegræs er, som navnet antyder, græs man ruller ud. Det er den nemme og hurtige løsning til at give dig en ny grøn græsplæne. Græsset er allerede vokset til en god størrelse, og du får derfor en færdig græsplæne mere eller mindre med det samme. Prisen på rullegræs er selvsagt meget højere, end når du sår græsfrø direkte i jorden, der hvor du ønsker græs.

De seneste år er der dog mange, som har valgt løsningen med rullegræs frem for sået græs.

Hos K. Nyholm Gartnerservice bruger vi maskiner til at gøre underlaget klar til dit nye rullegræs. Vi fjerner alt synligt ukrudt, fræser jorden og udglatter ujævnheder, så du ender med en pæn jævn græsplæne.

Når vi har jævnet jorden ud, gøres underlaget klar til at lægge rullegræs. Efter anlægningen af din græsplæne giver vi den rigeligt med vand, og vi klæder dig godt på med instruktioner om pleje, slåning og generel vedligeholdelse.

Rullegræs i haven K. Nyholm

Sået græs kræver mere tålmodighed og tager længere tid

Hvis du har tålmodighed og ønsker en løsning, der er billigere end rullegræs, er almindelig såning af græs løsningen. Denne metode er dog ikke så nem, som du måske forventer. Der findes nemlig mange forskellige græsfrø til såning. Der findes frø til sandjord, muldjord, meget vådt jord m.m.
Hos K. Nyholm Gartnerservice hjælper dig gerne med at vurdere, hvilken type græs du bør vælge.

Hvornår kan man så græs?

Det er bedst at så græs i april/maj eller august/september. I disse måneder er kombinationen af temperatur og fugtighed bedst. Jorden skal helst være over 10 grader, og regn giver græsset gode vækstbetingelser, da det sikrer, at jorden ikke tørrer ud og stopper græsset i at gro.

Naturgræs kræver mindst vedligeholdelse og har et rustikt look

Naturgræs er den type græs, der har brug for mindst vedligeholdelse. Det behøver ikke at blive slået så ofte og giver et mere rustikt look til arealet. Det høje græs giver gode levevilkår for smådyr og insekter, hvilket er god naturpleje. Naturgræs er kendetegnet ved at have små blomster mellem de større græsstrå. Naturgræs ses derudover tit på sommerhusgrunde.

Pleje og vedligeholdelse af ny græsplæne

Efter anlægning af din græsplæne er der behov for pleje og vedligeholdelse.

Hos K. Nyholm tilbyder vi derfor after-care:

Hvis du har brug for vores hjælp, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Kontakt os på tlf: 31 17 10 10 eller mail til ​tilbud@k-nyholm.dk.

Rullegræs i haven K. Nyholm

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer