Schellevis fliser

Schellevis fliser er helt unikke flotte til terrasser og indkørsler

Schellevis-fliser er resultatet af 80 års erfaring med at producere fantasifulde plader. Inspireret af naturen bruges der specielt udvalgte ingredienser til at give fliserne deres karakteristiske udseende.

Bæredygtighed og miljøvenlig praksis i Schellevis

Bæredygtighed er øverst på dagsordenen hos Schellevis.

  • Schellevis går op i og vælge leverandører, der ikke kun er baseret på kvalitet, men også har fokus på miljøvenlig praksis.
  • Schellevis-beton er 100% genanvendelig og holder i mange år.
  • Derfor er de blevet tildelt “The Green Label”.
  • Når du køber dine Schellevis-fliser, modtager du et produkt af meget høj kvalitet.
  • Schellevis fliser bliver kun endnu smukkere med tiden og så kræver de meget lidt vedligeholdelse.

Schellevis flise vedligeholdelse

Sidder du på terrassen og hygger med gæster og falder der lidt bøf ned fra din grill på dine fliser? Bare rolig – det er hvad der naturligt sker, og det forsvinder naturligvis igen. Bøf er naturlig fedt.

Og hvad nu hvis det drejer sig om lidt rødvin tænker du? Igen skal du ikke bekymre dig. Skyl vinen fra flisen, og rengør den næste dag med varmt vand og en lille mængde mild sæbe. Schellevis fliserne kan sagtens tåle det.

Schellevis fliserne – se vores store udvalg og bliv inspireret

Schellevis fliserne benyttes til terrasser, fliser, haver, fortove, gange, stier, på parkeringspladser, i drivhuse, forretninger, havecentre, torve og mange andre steder, hvor de smukke fliser præget bybilledet, villaområderne og de private haver.

Uanset hvad du er på udkig efter, går du aldrig fejl i byen med Schellevis fliserne. Fliserene er en pryd for øjet og holder i mange mange år.

Tag fat i os og få hjælp og vejledning til hvilke du skal vælge.

Læs mere

K. Nyholm Anlæg af have
Erhverv

Pleje af grønne områder

Pleje af grønne områder, samt vedligeholdelse Professionel vedligeholdelse og pleje af grønne områder for firmaer, grundejerforeninger og offentlige institutioner. Pleje af grønne områder Grønne områder

Læs mere »
Erhverv

Anlæg

Professionelt og flot anlægsarbejde til erhvervskunder Flot og professionelt anlægsarbejde kræver både erfaring og præcision, og det har alle vores dygtige medarbejdere hos K. Nyholm

Læs mere »

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage