Professionel græsslåning 

Hos K. Nyholm Gartnerservice tilbyder vi professionel græsslåning til private såvel som virksomheder, grundejerforeninger og offentlige institutioner.

Vi har mange års erfaring med græsslåning og vedligeholde af haver og grønne arealer. Ingen græsplæne er for stor eller for lille til, at vi kan tage os af den, og vi har udelukkende nyere velservicerede maskiner. Det sikrer, at din plæne bliver jævn og pæn uden komplikationer.

Fuld vedligehold at din græsplæne

Hvis du ønsker, at vi står for den fulde vedligeholdelse af din plæne, sørger vi for, at græsset bliver slået, kanterne bliver klippet og ukrudt bliver bekæmpet. Derudover vertikalskærer, topdresserer og gøder vi din plæne efter aftale, så den altid fremstår skarpt og beholder sin flotte grønne farve.

Hvis du selv har grønne fingre og ønsker at gøre en del af arbejdet med din græsplæne selv, kan vi sagtens lave en aftale om det. Vi yder lige præcis den service, du ønsker.

Anlæg og pleje

Ud over græsslåning udfører vi også anlæg af græs og anden beplantning på alle størrelser arealer. Vi tilbyder anlæg af rullegræs, sået græs og naturgræs, hvortil vi kan opsætte diverse typer af vandingsanlæg.

Alle vores ansatte er kompetente og ansvarsbevidste. Det betyder, at vi er pålidelige, altid kommer til tiden og overholder vores deadlines og aftaler - ned til mindste detalje. Vores mange års erfaring gør, at vi tænker langt frem og finder den bedste løsning for netop dig.

Vi brænder for det, vi laver, og vi går grundigt til værks og udfører enhver opgave til perfektion.

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker vores hjælp eller har spørgsmål, skal du ikke tøve med at ringe til os. Kontakt os på telefon 3117 1010.

Vi opfylder dine havedrømme – og står for vedligeholdelsen.

Generel vedligeholdelse af grønne områder

Vi kan udføre langt flere opgaver end blot græsslåning. Vi tilbyder vedligeholdelse af alle former for grønne områder. Når vi står for fuld vedligeholdelse af din have eller dit grønne areal, kan du være sikker på, at græsset er klippet, hækken er lige, bedene er luget, træer og buske er beskåret, samt at blade er revet sammen. Desuden kan vi også hjælpe med at beskære og fælde større træer. Vi har værktøjet til at beskære træer i bynære områder og kan på sikker vis håndtere grene og træer, som er vokset for tæt på bygninger, hegn og ledninger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage indenfor 24 timer