Professionel hækklipning gør forskellen i Hørsholm

En snorlige hæk, der vokser fra bunden, så den er lige så fyldig i bunden som i toppen, er hvad de fleste haveejere i Hørsholm drømmer om. Og med den helt rigtige hækklipning er det da også muligt at få de fleste hække til at danne en smuk ramme om haven.

Hækklipning er ikke bare hækklipning. For når hækken skal klippes er der mange ting, der er vigtigere end hvorvidt datoen falder før eller efter Sankt Hans.

At klippe en hæk svarer nemlig til at beskære en helt almindelig busk. Først og fremmest kan man regulere hækkens højde og bredde ved hjælp af hækklipning, men man kan også sikre, at hækken gror fra bunden, så den bliver tæt fra bund til top.

Alle husejere kender til hækklipning og ved, hvor tidskrævende, det kan være. For ikke alene skal hækken klippes, man skal også samle de afklippede grene sammen, sortere dem og køre de store på genbrugspladsen. Og i sidste ende risikerer man, at man opnår et resultat, man ikke er tilfreds med.

Derfor kan man med fordel sætte en professionel anlægsgartner fra Hørsholm på opgaven. De ved præcis, hvordan en hækklipning skal foregå, for at man opnår det flotteste resultat både på kort og lang sigt. Og står hækken meget skævt, eller er der på anden vis er behov for en detaljeret handlingsplan for at få hækken på højkant igen, kan anlægsgartneren også hjælpe, så man undgår at skulle købe nye hækkeplanter.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage