Vedligeholdelse

Vedligeholdelse af grønne områder

Professionel vedligeholdelse af grønne områder for private, firmaer, grundejerforeninger og offentlige institutioner.
Haveservice og pleje af grønne områder

Grønne områder er smukke når de er velplejede og vedligeholdte, og i K. Nyholm har vi som erfarne anlægsgartnere mange års erfaring med grøn vedligeholdelse, hvilket blandt andet indebærer at vi plejer grønne områder for både private, firmaer, grundejerforeninger og institutioner.

Buske, træer og græs gror smukt grønt gennem hele vores solskinsrige lækre og varme sommer, og pryder omgivelserne med smukke grønne blade, hække der gror og gror, flotte blomster og buske der springer ud og breder sig, og lækkert grønt græs der vokser sig højt så langt øjet rækker.

Havehjælp og vedligeholdelse af grønne områder – vi slår græsset, klipper hækken, luger ukrudtet og beskærer træer og buske

Grønne områder er ofte det første folk ser og de siger meget om virksomheden eller dig som privatperson.

Grønne områder der er sjuskede holdt og tilgroet, fyldt med ukrudt, brune, visne rådne blade og buske der hænger ud alle vegne, er bare ikke det bedste signal, at sende kunderne og omgivelserne. Pæne vedligeholdte grønne arealer er ligesom visitkortet ud af til, og folk lægger mærke til det.

Flotte grønne områder fryder øjet og får humøret til at stige

I K. Nyholm sørger vi for dine grønne ude arealer fremstår pæne, ryddelige og vedligeholdte, så besøgende får det skønneste indtryk, når de ankommer eller kører forbi.

Det bedste er, at give dem en WOW oplevelse, hvor de tænker – hold nu op, hvor er her smukt. Humøret stiger naturligt, når vi er omgivet af smukke områder der pleaser øjet og forskønner omgivelserne.

Du får høj kvalitet og god haveservice, når vi plejer dine grønne områder

Når vi står for vedligeholdelsen af dine grønne områder, er græsset nyklippet, hækken er flot lige, bedene er luget for ukrudt, træer og buske er beskåret smukt og de nedfaldne visne blade er revet sammen og fjernet. K. Nyholm udfører professionelt og lækker vedligeholdelse af dine grønne områder i høj kvalitet, giver altid god service og det til skarpe priser du vil synes godt om. Det eneste du skal er, at læne dig tilbage, og nyde at vores professionelle team ordner dine grønne områder, uden noget som helst besvær for dig, da vi fjerner alt haveaffald og efterlader området imponerende velklippet og slået.

Hvilke opgaver indenfor haveservice løser vi for dig?

 • Klipning af græs
 • Hækklipning
 • Beskæring af træer og buske
 • Luger ukrudt, ukrudtsbekæmpelse
 • Fjerner nedfaldne blade
 • Fejning af belægninger
 • Rodfræsning
 • Træfældning
 • Gødning af græs
 • Vertikalskæring og topdressing af græsplæner
 • Ordner bede
 • Affaldsopsamling og tømning af skraldespande

Læs mere

Erhverv

Gartnerservice Erhverv

K. Nyholm Gartnerservice til erhverv & boligforeninger Gartnerservice K. Nyholm vedligeholder dine grønne områder Har I brug for en aftale med en professionelt havegartner, som

Læs mere »
Erhverv

Anlæg

Professionelt og flot anlægsarbejde til erhvervskunder Flot og professionelt anlægsarbejde kræver både erfaring og præcision, og det har alle vores dygtige medarbejdere hos K. Nyholm

Læs mere »

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage