Søger du en gartner i Charlottenlund?

Vi er et professionelt og erfarent gartnerfirma, der udfører mange opgaver som gartner i Charlottenlund. Hos os kan du være sikker på, at dit projekt bliver udført på den bedst tænkelige måde. Uanset hvad du har af ønsker og drømme til din have, lytter vi til dem og kommer med et professionelt syn på, hvordan dine ønsker bliver til virkelighed.

Vi er vant til at komme med løsningsforslag til, hvordan vi kan designe og anlægge en have, så elementerne passer til omgivelserne og til de mennesker, som skal benytte haven. Som professionel gartner i Charlottenlund er vores vigtigste vision at gøre vores kunder tilfredse og give dem den have, de ønsker, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Det kan vi garantere, fordi vi har mange års erfaring inden for anlægsgartnerfaget, og fordi vi konstant opdaterer vores faglige viden, metoder og teknikker.

Når vi anlægger din have, er det vores dygtige team af medarbejdere, der tager sig af arbejdet. Vi har specialister til anlæg inden for alle grønne arbejdsområder, der blandt andet omfatter etablering af nye haver, renovering af eksisterende haver, beplantning, belægning af terrasse, stier og indkørsler og opsætning af hegn.

Få hjælp til havearbejde

Udover at anlægge haver udfører vi meget andet havearbejde. Vores vedligeholdelsesarbejde omfatter blandt andet græsslåning, hækklipning, træfældning, beskæring, snerydning og pleje af grønne områder.

Mange synes, at havearbejde er tidskrævende, og de udfører havearbejdet af pligt frem for af lyst. Hos K. Nyholm Gartnerservice holder vi meget af at udføre havearbejde. Vi har den holdning, at du skal nyde den tid, du har i din have, og ikke være tvunget til at udføre havearbejde.

Kontakt en af vores afdeling i Charlottenlund for at finde ud af, hvordan vi bedst muligt hjælper dig med at få anlagt din drømmehave eller hjælper dig med dit havearbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage