Anlægsgartner Hellerup - K. Nyholm anlægger flot terrasse og ny indkørsel

K. Nyholm Gartnerservice er din anlægsgartner Hellerup, hvis du forventer høj kvalitet og gedigent håndværk, som sikrer dig den absolut bedste løsning indenfor nyanlæg, renovering af eksisterende have eller pleje og vedligeholdelse af have og anlæg. 

Uanset hvilket behov du har, har vi en medarbejderstab, der er højt uddannet og har den nødvendige erfaring netop indenfor dit område. 

Vore dygtige og pålidelige medarbejdere varetager diverse specialområder, og det betyder naturligvis, at de har den ekspertise, der sikrer vore mange glade kunder det bedste resultat. 

Som professionel Anlægsgartner i Hellerup servicerer vi en stor kundegruppe, der omfatter såvel private kunder, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger. 

Vore kompetencer er så forskelligartede, at vi altid er i stand til at give faste og nye kunder et attraktivt tilbud på en opgave, som prismæssigt nemt kan konkurrere med de mest favorable på markedet. 

Indenfor anlægsopgaver kan vi udover at etablere nye haver og renovere gamle haver, etablere stier, indkørsler, terrasser, hække, div. bede, stå for græssåning og etablering af havebassiner og springvand. 

Der kan være mange grunde til at kontakte os, og som altid er vi som seriøs anlægsgartner Hellerup, din lydhøre samarbejdspartner, der gerne afsætter tid til en åben og ærlig snak om behov, ønsker og muligheder.


Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage