Anlægsgartner Charlottenlund - K. Nyholm designer din nye indkørsel og anlægger den flotte terrasse

Som din professionelle anlægsgartner i Charlottenlund er vi klar til at levere den løsning, der sikrer dig et optimalt resultat. Smag og behag er som bekendt individuelt, og heldigvis for det. 

Tag en snak med vores dygtige anlægsgartnere og lad dem kreativt hjælpe med at få anlagt den have og den indkørsel du har drømt om så længe. Måske terrassen skal have et pift også nu inden sommeren står for døren, så du kan tilbringe mange dejlige timer derude med familien og gode naboer til måske et par kolde glas hvidvin, en god bøf og lækre salater.

Vi har et team af dygtige og kreative anlægsgartnere i Charlottenlund, der hver især råder over netop de kompetencer, der kræves, for at kunne levere flotte og funktionelle haver. 

Som fagfolk er vi klar over, at selv den mindste lille detalje, som kan synes ubetydelig, kan have en stor effekt på helheden, og hvis den mangler, ja så er det færdige resultat ikke helt i øjet. 

Derfor lægger vi vægt på detaljerne, samt at valg af materialer og kvaliteten af disse altid lever op til de højeste standarder, for det sikrer dig som kunde det absolut bedst mulige og flotteste resultat nu og i mange år fremover. 

For mange mennesker er haven det sted, hvor de en stor del af året stresser af og tanker ny energi. Solen skinner og varmen gør os alle godt, du tuller rundt på terrassen og hygger med familien, smider lidt god mad på grillen en lun sommeraften og nyder måske gode venners selskab til langt ud på natten. 

Det er ganske enkelt et refugium for sjæl og krop at tilbringe tid i haven og på terrrassen. 

Det kan gøres på mange måder, og alt efter dine behov og ønsker, kan vi hjælpe dig med at finde frem til den bedst mulige løsning for dig og din familie. Måske skal børnene have et legeområde, der skal være et stenbed eller plantes grønne buske og bede, fældes et par gamle træer og plantes nogle nye?

Hvorfor ikke kontakte os for en åben og ærlig snak om mulighederne for at skabe din helt egen drømmehave og nydelsesfulde terrasse?


Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage