Snerydning & saltning

I de kolde måneder er vejrudsigten ofte uforudsigelig, og derfor er det godt at være forberedt. Sne kan være sjovt for både børn og voksne, men det kan også være ganske farligt, når sneen smelter og islag dannes på fortovet. Derfor er det vigtigt, at du har styr på at få ryddet sneen rettidigt. Og selv om at snerydning kan være besværligt, især hvis du har et stort areal at rydde, er der hjælp at hente. Både som privatperson og som virksomhed, kan det være svært at finde tid til at klare snerydningen selv. Hos K. Nyholm Gartnerservice hjælper derfor med snerydning og glatførebekæmpelse i og omkring Birkerød. 

Snerydning regler

Vidste du, at du som grundejer er ansvarlig for at rydde sne og for at salte omkring din ejendom? Det er tilfældet i lang de fleste kommuner i Danmark. Du kan finde alle snerydningregler på retsinformation.dk under kapitel 8 ‘Snerydning, glatførebekæmpelse og renholdelse. Her er et kort overblik:

•  I byer og bymæssige områder har grundejerne altid pligt til at snerydde, glatførebekæmpe og renholde indgange, trapper og fortove til deres ejendomme.

• Postkassen og adgang til affaldsspande skal være tilgængelige.

• Grundejerens snerydningspligt omfatter at rydde fortov eller sti for sne snarest muligt efter snefald.

• Man har pligt til at træffe foranstaltninger mod glat føre snarest muligt efter førets indtræden.

• Når du er ud at rejse, kan du stadig blive draget til ansvar, hvis der sker personskade på din ejendom, hvis du ikke har ryddet sne. 

Hvis din ejendom grænser op til en offentlig vej eller sti, bestemmer vejmyndigheden - efter forhandling med politiet - hvem der har ansvaret for snerydning.

Hvis du vælger ikke at følge disse snerydningsregler, og uheldet er ude omkring din ejendom eller virksomhed, så rammer det hårdt på din økonomi. Vi hjælper dig gerne med at få ryddet sne om vinteren, så dine kunder, venner og familie kan færdes sikkert. 

Snerydning: Vores priser

Vi kan rydde store mængder sne på ganske kort tid - uden at det koster dig en formue. Da prisen er afhængigt af opgavens størrelse, fører vi ikke faste snerydningspriser


Hos K. Nyholm er vi til din rådighed 24/7, og vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak.

• Vi leverer professionel snerydning og saltning for private, firmaer, offentlige institutioner og boligforeninger

• Vi er din garanti for en snefri dag

• Vi matcher dine behov og ønsker

• Døgnservice - til dig, der aldrig holder lukket 

Udnyt vores mange års erfaring med snerydning og saltning.

Indhent et uforpligtende tilbud her eller kontakt os på tlf.: 31 17 10 10.

Vores garanti

Når vi hos Sneogsalt.dk har klaret snerydning, behøver du ikke bevæge dig ud i vinterkulden for at tjekke, om arbejdet nu også er udført som aftalt. Vi leverer fuld dokumentation for vores arbejde - helt efter dine ønsker og behov. Det er meget vigtigt for os at levere præcist og grundigt dokumentationsmateriale til dig, så du kan følge med i, hvilket arbejde vi udfører for dig - uden at det går ud over nattesøvnen.

Vi kan blandt andet give dig følgende dokumentation:

 

 

 

Hvem er vi?

Hvem er vi?

K. Nyholm Gartnerservice har siden 1999 leveret professionel service i forbindelse med snerydning. Vi har mange års erfaring med snerydning samt kunder i alle størrelser og forskellige slags ønsker. Vi er derfor specialister i at lave individuelle løsninger - til både private og virksomheder. Vores firma består af en række dygtige og engagerede medarbejdere, der har været i firmaet i mange år, og som hvert år leverer et godt og professionelt stykke arbejde. Vi vil gøre meget for at motivere vores medarbejdere, hvorfor de kun arbejder med nyere og velplejede maskiner, så de for så vidt muligt undgår driftsproblemer samt kan give den bedst mulige service til dig som kunde.

Vores Kunder betyder alt!

Vores Kunder betyder alt!

Vores kunder er selvfølgelig vores altoverskyggende fokus, hvorfor vi tager alle vores opgaver lige alvorligt - lige fra rydning af fortove for private til rydning og saltning af p-pladser og veje for virksomheder, boligselskaber og offentlige institutioner. Tillid er et nøgleord for os. Vi leverer altid den aftalte ydelse, og kommer altid som aftalt! Kontakt os i dag for gratis og uforpligtende rådgivning, og slip for flere bekymringer om snerydning!

 

 

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage indenfor 24 timer