Ny indkørsel

Anlægning af ny indkørsel i alle størrelser og udgaver.

Få en flot ny indkørsel der skaber hyggestemning når du kommer hjem og smider bilen i indkørslen, og som samtidig er let at vedligeholde.

Anlæg af ny indkørsel – ny indkørsel i fliser eller beton?

Leder du efter et anlægsgartner firma, der kan hjælpe med anlægning af en flot ny indkørsel, så har K. Nyholm mange års erfaring og mange glade kunder, der nyder deres flot anlagte nye indkørsler året rundt. Leder du efter inspiration? Så se alle de forskellige fliser og betonfliser du kan vælge mellem.

Få vejens flotteste indkørsel:

 • Indkørsel i beton – Betonfliser der matcher tidens byggeri med naturen som inspirationskilde. Naturlige og tidløse produkter. Kvalitetssikret dansk beton.
 • Indkørsel med fliser – fliser og belægningssten af nøje udvalgte materialer og højeste kvalitet. Populære fliser, gammelgårdssten, betonfliser og natursten.
 • Indkørsel belægning fx. Schellevis – Belægning der dækker ethvert behov. Fliser og belægningssten af gedigent dansk håndværk til dig der elsker det gode udeliv. Eksklusive fliser i forskellige udgaver, farver og former.
 • Indkørsel efter eget valg, farve og design
 • Ny indkørsel der er nem at vedligeholde

En ny indkørsel skal være indbydende og nem at vedligeholde, flot at se på, når du parkerer bilen, og må gerne kunne nydes hver gang du stiger ind og ud af bilen. Følelsen af lækkerhed når du ser den nye indkørsel, må godt være det første du oplever, og det gør heller ikke noget at naboerne også tænker, hold nu op den er godt nok flot den indkørsel du har fået designet.

De fejl vi tager højde for, når vi anlægger din indkørsel

Det kan være en stor beslutning at få anlagt den helt rigtige og nye indkørsel, for der er mange ting du skal tage højde for inden du beslutter dig for, hvordan den skal se ud. Du skal overveje materialer,  hvor stor skal den være, passer den til huset og omgivelserne, er den nem at vedligeholde, og skal den have andre funktioner som affaldsskærmning over i hjørnet?

 • Er der kantsikring? – En solid kantsikring sørger for fliserne ikke skrider
 • Rigtig udført kantsikring holder fliserne på plads og der kommer ikke mellemrum og ukrudt mellem fliserne med tiden, når biler kører ovenpå fliserne
 • Korrekt fald, så vandet ledes væk fra husets sokkel og der ikke opstår fugt på soklen
 • Underlaget skal være i orden og stampes korrekt, ellers synker fliserne
 • En tung pladevibrator er vigtig til komprimering af underlaget, ellers risikerer du belægningen sætter sig og synker
 • For tynde fliser knækker, de kan ikke holde til vægten af biler
 • Forkert underlag får fliser til at skride og synke – bundsikringsgrus, stabilgrus og afretningsgrus sikrer at indkørslen kan holde til vægten af biler
 • Trærødder fra træer tæt på kan med tiden ødelægge indkørslen, da de giver revner i fliserne
 • Forskudte fliser er stærkere og mere holdbare end fliser der ligger på række
 • Fliser er stærkere når de ligger på tværs af kørselsretningen end i samme retning
 • Strandsand mellem fliserne er ikke godt, brug fugesand i stedet

Hvad koster en ny indkørsel?

Det kommer helt an på, hvilken indkørsel du ønsker. Det siger sig selv, at jo større indkørsel des mere koster den. Dit valg af belægning har naturligvis også en indflydelse på prisen. K. Nyholm vejleder dig gerne i materialer og design.

Find inspiration – tjek vores unikke Schellevis fliser ud

Nogle vælger at gå med tidens trend og få smukke fliser i indkørslen, andre ønsker herregårdsten, betonfliser eller mere almindelige grå fliser. Nogle vælger mønstre og et mix af fliser. Belægningen fås i mange forskellige udgaver.

K. Nyholm vejleder dig i hvilket materiale der vil passe bedst til din indkørsel, og som fagmand på området, får du altid den bedste kvalitet og den bedste rådgivning. En indkørsel skal holde i mange mange år, og må gerne være en fryd for øjet hver gang, du holder i indkørslen. Så det er ikke ligegyldigt, hvordan den ser ud og hvilket materiale den er lavet af.

Få hjælp til din nye indkørsel fra en professionel fagmand

Der er rigtig mange fordele ved at få fagmænd til at anlægge din nye indkørsel.

Vi har mange års erfaring med at bygge indkørsler, og derfor ved vi ned til mindste detalje, hvordan det skal gøres. På den måde kan du være sikker på, at du både får en solid og flot færdig anlagt indkørsel, som er let at vedligeholde.

Professionelle anlægsgartnere vejleder dig om, hvilken type indkørsel, der passer bedst til dig og dine behov. En erfaren fagmand er din bedste sparringspartner fra projektet starter til det slutter. Det er din sikkerhed for at arbejdet udføres lige efter bogen, så indkørslen står snorlige og smuk, når vi er færdige.

Få en god pris på din nye indkørsel af K. Nyholm

Der er stor forskel på, hvordan vi bygger din indkørsel afhængig af, om du vil have den skal lægges i sten eller udformes i beton eller fliser. Dit valg af materialer, farver og design er afgørende for din indkørsel pris.

Vi anlægger mange flotte og eksklusive indkørsler i beton og fliser, og vi giver råd og vejledning.
Giv os et kald og lad os give dig et uforpligtende godt tilbud.

Hvilke fliser er bedst til indkørsel?

Du kan benytte mange typer af fliser til din indkørsel, lige fra flotte designer fliser som Schellevis til herregårdssten, og almindelige fliser, granitskærver og perlegrus. Det afhænger helt af dine ønsker og drømme for en ny indkørsel.

Hvor meget skal der graves ud til indkørsel?

Vi graver ca. 40 cm ned og ca. 15 cm større på alle ledder for at undgå at dine fliser skrider ud. Vi udfører kantsikring på din indkørsel så fliserne ikke skrider ud selv ved tung belastning.

Læs mere

K. Nyholm Anlæg af have
Erhverv

Pleje af grønne områder

Pleje af grønne områder, samt vedligeholdelse Professionel vedligeholdelse og pleje af grønne områder for firmaer, grundejerforeninger og offentlige institutioner. Pleje af grønne områder Grønne områder

Læs mere »
Erhverv

Anlæg

Professionelt og flot anlægsarbejde til erhvervskunder Flot og professionelt anlægsarbejde kræver både erfaring og præcision, og det har alle vores dygtige medarbejdere hos K. Nyholm

Læs mere »

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage