Hækkeklipning Hellerup

Er hækken blevet ranglet og hullet, kan du gøre den tæt igen med den rette hækklipning. Og har du ikke selv mod på opgaven, er der hjælp at hente ved en anlægsgartner i Hellerup, der er specialist i hækklipning.

En tynd og ranglet hæk kan ikke alene forebygges, men også kureres med korrekt og professionelt udført hækklipning. Og nu tilbyder en dygtig anlægsgartner at hjælpe indbyggerne i og omkring Hellerup med netop hækklipning.

Er hækken allerede blevet grim og hullet, er det nødvendigt med en kraftig beskæring, og her er det en fordel at tage fagfolk med på råd. Der er nemlig flere ting man skal tage hensyn til, før man griber hækkesaksen, men med den rette klipning kan selv en tynd og hullet hæk blive flot og fyldig igen.

Hvordan man præcist skal gribe opgave an afhænger dels af problemets karakter, men også hækkens art. Nogle hække kan tåle en total nedskæring til lige over jorden, hvorefter de så igen vil skyde fra bunden. Men det gælder ikke for bøgehække og hække af gran og lærk.

Anlægsgartneren i Hellerup tilbyder naturligvis også hækklipning af sunde, frodige hække. Det kan være en god løsning, hvis man gerne vil undgå fremtidige problemer, eller hvis man bare mangler tid eller mulighed for selv at styre klipperen.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage