Din lokale gartner i Holte klarer både små og store opgaver

Uanset om du ønsker at få lavet din have om, få lagt en ny terrasse eller har brug for en gartner i Holte til andet arbejde, kan du være sikker på, at K. Nyholm Gartnerservice, kan håndtere din opgave. Vi er et gartnerfirma, der udfører mange opgaver som gartner i Holte.

K. Nyholm Gartnerservice har mange års erfaring inden for anlæg og vedligeholdelse af blandt andet grønne områder, træfældning og snerydning. Når du vælger os som din gartner i Holte, kan du derfor være sikker på at få et professionelt gartnerteam, der går til din opgave med stort engagement og et kreativt syn på, hvordan din have kan tage sig bedst ud.

Havedesign efter dine behov

Hvis du har en større omlægning af din have i tankerne, er det vigtigt, at du får din have designet på bedst tænkelige måde. Hos K. Nyholm Gartnerservice er vi specialister i at udføre havedesign, som matcher dit behov og dine ønsker for din have. Der er stor forskel på, hvordan vi hver især bruger vores haver, og hvor grønne fingre vi har. Nogle ønsker en have, hvor der er en græsplane med plads til leg og spil, samtidig med at haven er flot dekoreret med blomsterbed. Hvor andre er mere til haver, der er smukt designet og med mange detaljer som for eksempel et havebassin, niveauforskelle og blomster i alverdens farver.

Når du skal have udført havedesign, skal du være realistisk om, hvor meget tid og hvor mange penge du har til vedligeholdelse af din have. Det er klart, at hvis du ønsker en simpel løsning med en græsplane med plads til leg og spil, skal du ikke bruge så meget tid eller penge til vedligeholdelse. Hvorimod haver med mange detaljer kræver meget vedligeholdelse.

Kontakt din gartner i Holte for et uforpligtende tilbud på havedesign, andet anlæg eller vedligeholdelse. Vi ser frem til at hjælpe dig med at udføre gartnerarbejde i din have.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage