Få en flot have med K. Nyholm Gartnerservice

En smuk og frodig have er som husets visitkort. Hos K. Nyholm Gartnerservice i Hørsholm er vi specialister i at skabe haver, der passer til dine behov og ønsker. Vi er professionelle gartnere, som kan hjælpe dig med at gøre din have flot og præsentabel. Det arbejde, vi udfører, er ikke bare for en kort stund, men noget du kan nyde på længere sigt. Er haven gennemtænkt, så den passer perfekt til både hus og beboer, så behøver havearbejdet ikke vokse en over hovedet.

Hjælp til din indkørsel

Ønsker du en ny indkørsel, der matcher dit hus og have, kan du trygt overlade arbejdet til os. Vi har bred erfaring med at anlægge indkørsler i mange størrelser og længder, og vi kommer naturligvis med råd og forslag til, hvordan din indkørsel kan laves på bedst tænkelige måde.

Når du skal have anlagt en indkørsel, skal du gøre dig nogle overvejelser inden arbejdet begynder. Du skal først og fremmest overveje, om der skal være plads til en eller flere biler. Hvis der skal være plads til flere, skal du overveje, om der er plads til, at bilerne kan stå ved siden af hinanden, eller om de skal holde bag hinanden. Du skal også tage stilling til, om indkørslen skal være af grus eller fliser.

Vi har stor viden om anlæggelse og vedligeholdelse af indkørsler og kan tilbyder dig professionel rådgivning og anlæggelse, uanset om du ønsker en indkørsel af grus eller af fliser. Vi ser frem til at vejlede dig i, hvordan din indkørsel kan tage sig bedst ud.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage