Få hjælp fra den bedste gartner i Hillerød

K. Nyholm Gartnerservice er et professionelt gartnerfirma med mange års erfaring. Vi udfører mange opgaver som gartner i Hillerød og ser altid frem til nye spændende projekter, der giver vores kunder unikke og smukke haver.

Har du brug for hjælp til vedligeholdelse af din have eller andre grønne arealer, er vi det rette gartnerfirma i Hillerød. Vi udfører mange former for vedligeholdelse, så du selv slipper for at bruge tid på havearbejde. Vi sørger for at klippe din hæk, slå din græsplæne, fælde dit træ, pleje dine grønne områder eller lige præcis den service, som du har brug for.

Hvis du ønsker, at din have får et nyt look, udfører vi også opgaver som anlægsgartnere i Hillerød. Vi har stor erfaring med at anlægge nye elementer, som for eksempel et havebassin, terrasser, stier, indkørsler og trapper. Vi udfører også totalrenovering af haver, hvor vi laver en tegning og en plan over haven, inden vi begynder på arbejdet. Vi kommer med idéer til, hvordan din have bedst kan designes, så du får størst muligt glæde af haven. Inden vi går i gang, er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser om, hvor meget tid og hvilket budget du har til vedligeholdelse af din have, efter vi har anlagt den.

Snerydning

Har du brug for hjælp i den kolde tid, udfører K. Nyholm Gartnerservice også snerydning og saltning. Mange synes, at snerydning er et surt og tidskrævende arbejde, som de gerne vil slippe for. Med hjælp fra K. Nyholm Gartnerservice kan du være sikker på, at dit fortov eller gangareal altid er ryddet for sne og er saltet, så du undgår faldulykker. Vi udfører snerydning og saltning for firmaer, offentlige institutioner, boligforeninger og private. Desuden tilbyder vi døgnservice og dokumentation for vores arbejde, så du altid er sikker på, at du kun betaler for netop det arbejde, vi udfører for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage