Søger du en gartner i Hellerup?

K. Nyholm Gartnerservice er et professionelt gartnerfirma med flere forskellige afdelinger. Vi har stor erfaring med at udføre gartnerarbejde i Hellerup og resten af Nordsjælland.

Har du en opgave, der kræver grønne fingre, faglig viden og indsigt i gartnerfaget, er der mange gode grunde til at kontakte vores team af pålidelige og kompetente medarbejdere. Vi besidder mange års erfaring og en stor dedikation, der kan ses på vores arbejde.

K. Nyholm Gartnerservice har eksisteret i mere end 16 år og er medlem af Danske Anlægsgartnere. Vores medarbejdere har alle specialiseret sig inden for et eller flere områder, og det gør os til den ideelle gartner i Hellerup, når du vil have en unik løsning, der er skræddersyet dine ønsker. På den måde er du sikret et resultat, der passer til dine behov.

Ønsker du en totalrenovering af din have, er vores dygtige anlægsgartnere altid klar til at rykke ud. I samarbejde med dig designer vi haven efter dine ønsker og behov. Derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser om, hvordan du ønsker, at din have skal indrettes. Samtidig skal du tænke over, om du har behov for plads til at børn kan lege og spille bold.

Vi kommer med idéer og vejledning til, hvordan din have kan designes på bedst tænkelige måde. Som gartner i Hellerup har vi stor erfaring med at designe unikke haver efter vores kunders ønsker.

En terrasse efter dine ønsker

Dømmer du om en terrasse, hvor du kan nyde solen, er det vigtigt, at terrassen ligger det rigtige sted i haven. Du skal derfor overveje, om du vil have en terrasse, hvor du kan nyde morgenmad, frokost, eftermiddagskaffe eller aftensmad. Mange vælger at have flere terrasser i haven, så der er mulighed for at nyde alle måltider udendørs på de varme sommerdage. Hos K. Nyholm er vi specialister i at anlægge terrasser lige efter dine ønsker. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvor din terrasse skal placeres, så du får mest muligt ud af den. Vi glæder os til at tilbyde dig skræddersyet gartnerservice og til at skabe din drømmehave.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage