Professionel Anlægsgartner i Nordsjælland

Anlægsgartner i Nordsjælland med mange års erfaring

Når haven skal anlægges på ny

Grønne områder er betagende når de er velplejede og vedligeholdte, og i K. Nyholm har vi mange års erfaring med  anlægning af frodige grønne arealer. Vi ordner alt fra beskæring til beplantning, såning af græsplæner, gartnerservice, vedligeholdelse til anlægning af drømmehaver både til private og erhverv. Vi kører i hele Nordsjælland området som anlægsgartnere og servicerer glade kunder, både private og erhverv.

Vi sætter smukke træer, flotte blomster og nyt græs sammen til en flot park eller have, der får dig til at smile hver gang du kigger på den eller sidder ude i den sammen med kollegaer og familie og nyder sommeren, sol og varme.

Erfaren anlægsgartner i Nordsjælland vejleder og rådgiver dig, så du får den flotteste løsning

Flotte velholdte haver og pæne grønne områder er ofte det første folk ser når de ankommer, og de siger virkelig meget om virksomheden eller dig som privatperson. Haver gør glad i låget, når de passer til ejeren og virksomheden. Det sender et smukt budskab og gode signaler til gæsterne og besøgende, at omgivelserne er rolige, sammenhængende og smukt anlagt.

Vi anlægger alt lige fra din private drømmehave til parken og områderne omkring virksomheden. Kun fantasien sætter grænser, og vi har masser af forslag til en smuk anlagt have du vil elske. 

Få en flot anlagt have der er en fryd for øjet og får humøret til at stige

I K. Nyholm sørger vi for at anlægge haver der giver den bedste WOW oplevelse, så både du og dine besøgende tænker – hold nu op, hvor er her smukt. Og samtidig skal haverne være nemme at vedligeholde. Kender du det, at humøret automatisk vokser, når vi er omgivet af smukke grønne områder der forskønner omgivelserne?

Anlægsgartner i Nordsjælland med høj kvalitet og god service

K.Nyholm er bedst kendt for en høj kvalitet og god service i hele Nordsjælland. Tag telefonen og ring til Kasper for at få et godt tilbud på lige præcis det du går og sukker grønt efter. 

Hvilke opgaver i grønne områder løser vi for dig?

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage