Anlægsgartner Lyngby - få anlagt din have

Der er mange fordele ved at alliere sig med en professionel Anlægsgartner i Lyngby, når du skal have realiseret dine ønsker og tanker om en have, der er både brugbar og smuk. 

Det er du garanteret hos K. Nyholm Gartnerservice som til daglig kører som Anlægsgartner i Lyngby, og som har en kreativ og erfaren medarbejderstab, der besidder mange faglige kompetencer og vigtig erfaring, der skal til for at opfylde dine havedrømme. 

Uanset hvilke behov og krav du måtte have til din have eller anlæg, finder du hos din Anlægsgartner i Lyngby særdeles grønne fingre der kribler for at designe en fantastisk have til dig.

Hos os behøver du ikke at gå på kompromis med dine ønsker, for her udfører vores dygtige specialister alle former for opgaver i forbindelse med anlæg af en ny have, omlægning af en eksisterende have eller andre enkeltprojekter, som du gerne vil have en professionel og hjælpende hånd med. 

Det kunne for eksempel være: en ny flot indkørsel, praktiske stier, en smuk terrasse, effektive støttemure, ny grøn græsplæne og en sjov legeplads. 

Der er med andre ord næsten ingen grænser for, hvad vi kan hjælpe dig med, og skulle du være i tvivl om et projekt, så står vi meget gerne til rådighed med faglig og professionel vejledning, så du får det bedst mulige udgangspunkt for at træffe et kvalificeret valg. 

Kontakt os for en skøn havesnak, hvor vi finder ud af hvordan vi bedst hjælper dig med Lyngbys flotteste havedrøm.

K. Nyholm -Anlægsgartner Lyngby

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage