Bor du i Holte eller omegn kan du let få hjælp til at få anlagt den helt rigtige terrasse. En anlægsgartner i området er nemlig specialist i at anlægge terrasser, der skaber glade og hyggelige sommeraftener i mange år fremover.

En terrasse er et rigtig dejligt supplement til huset, der kan gøre lune sommeraftener i gode venners lag endnu mere specielle. Men før man kan trække rødvinen op, skal terrassen anlægges – og her er der mange ting, man skal have med i sine overvejelser. Hvilke fliser eller sten, vil man bruge, hvor skal terrassen placeres, hvor stor skal den være, og hvordan skal den opbygges.

For at få det perfekte resultat i første forsøg er det en god idé at tage en anlægsgartner med på råd. Og bor man i Holte eller omegn er der en anlægsgartner, der har specialiseret sig i netop den slags opgaver.

Anlægsgartneren kan både komme med råd og vejledning om terrassens størrelse, hvilke hensyn du skal tage i forhold til sol og vind, hvilke materialer, der vil egne sig bedst og passe bedst til huset – og så ved en anlægsgartner selvfølge alt om, hvordan terrassen anlægges, så den holder i mange år ud i fremtiden.

Kontakt os