Når dit nybyggede hus står klart i Hillerød, er det blevet tid til at tænke på haven. Haven er husets visitkort, og det første indtryk gæster får, når de kommer på besøg, så det kan være en god idé til at få en professionel anlægsgartner til at klare sagen.

Mange vælger at bygge nye huse i Hillerød, og i første omgang har man tit nok at gøre med at vælge køkkenelementer og tapet, men når huset står færdigt, er det tid til at tænke på haven. Og her kan det være en god idé at tage en professionel anlægsgartner med på råd.

Det kan nemlig være svært at se mulighederne i sin egen have. Dels fordi man ser den hver dag, men også fordi der skal både fantasi og ekspertise til at se mulighederne i et bart stykke jord. En anlægsgartner har den viden, den erfaring og den ekspertise, der skal til, for at planlægge og anlægge haven, så den bliver præcis så flot, som huset fortjener.

Når designet af den nye have er fastlagt, er næste skridt selve anlægget. Nogle ønsker selv at stå for arbejdet, og behøver blot råd om, hvordan og i hvilken rækkefølge arbejdet skal gribes an. Andre ønsker en anlægsgartners hjælp til udførelsen, så anlægsgartneren tager sig af dele af eller hele arbejdet med både brolægning og beplantning.

Kontakt os