K. Nyholm Gartnerservice består af en række anlægsgartnere og lærlinge, der sammen tilbyder flotte og stilfulde løsninger til de grønne opgaver, som vores kunder efterspørger. Vi har med mere end 14 års erfaring opnået en stor ekspertise inden for både vedligeholdelse af grønne områder, træfældning og snerydning.

Vores anlægsgartner kan bidrage med en professionel og stilfuld løsning til selv de mest komplekse problematikker samt en stabil og kompetent vedligeholdelse af dine grønne områder. En anlægsgartner hos K. Nyholm Gartnerservice er desuden dygtig, veluddannet og ikke mindst pålidelighed, da han altid leverer den aftalte ydelse til aftalt tid over for kunderne. Ud over dette er der mange andre fordele du får, når du ønsker at få en anlægsgartner fra K. Nyholm Gartnerservice i Birkerød til at varetage og udføre dine grønne opgaver.

Vi er eksempelvis meget fleksible, da vi kan løse både store og små opgaver inden for alle vores fagområder (vedligeholdelse, græsslåning, træfældning, beplantning m.m.). Vores anlægsgartner opfører sig desuden altid professionelt og med kunden i fokus. Vi gør nemlig meget ud af at en anlægsgartner er en glad og motiveret medarbejder, da vi ved at det også kan mærkes på kunderne og deres oplevelse af os samt på deres glæde af vores resultat til dem.

Vores anlægsgartner i Birkerød finder en løsning efter dine behov!

Udover fagligt kompetente og fleksible, er vores anlægsgartnere også yderst ansvarsbevidste samt utroligt professionelle og seriøse i deres indstilling og udførelse af deres arbejde. Vi sørger desuden altid for at vores anlægsgartner altid er i besiddelse af nyere og velservicerede maskiner, der gør at han kan sikre en så problemfri drift som overhovedet muligt – selvfølgelig med et godt resultat til følge til vores kunder.

Er du erhvervsdrivende i Birkerød og har I brug for en professionel og seriøs anlægsgartner til at håndtere et eller flere projekter hos jer, så stiller vi gerne fagligt kompetente og dygtige medarbejdere til rådighed, som har erfaring inden for grøn vedligeholdelse, brolægning samt andre større anlægsopgaver. Vi kan desuden også hjælpe med vinterberedskab såfremt dette er nødvendigt!

Så er du bosiddende i Birkerød, og mangler du/I en erfaren og moderne virksomhed, der kan stille med en dygtig og kompetent anlægsgartner til jeres opgave? Så hører vi gerne fra dig/jer på tlf. 31 72 53 71 eller på info@k-nyholm.dk. Så strikker vi et skræddersyet og uforpligtende tilbud sammen, som passer til lige præcis dine/jeres ønsker og behov!

Kontakt os