Anlægsgartner Birkerød - få anlagt din have hos K. Nyholm

Vi har mange års erfaring og stor ekspertise inden for både vedligeholdelse af grønne områder, træfældning og snerydning.

Vores erfarne anlægsgartnere kan bidrage med en professionel og stilfuld løsning til selv de mest umulige opgaver, og vi yder samtidig en stabil og kompetent vedligeholdelse af dine grønne områder.

En anlægsgartner hos K. Nyholm Gartnerservice er dygtig, veluddannet og ikke mindst pålidelighed, da han altid leverer den aftalte ydelse til aftalt tid over for kunderne. Ud over dette er der mange andre fordele du får, når du ønsker at få en anlægsgartner fra K. Nyholm Gartnerservice i Birkerød til at varetage og udføre dine grønne opgaver.

Vi er yderst fleksible, da vi løser både store og små opgaver inden for alle vores fagområder (vedligeholdelse, græsslåning, træfældning, beplantning m.m.). Vores anlægsgartnere er altid super professionelle og har altid dig som kunde i fokus. Vi gør nemlig meget ud af, at vi som anlægsgartnere sender dig en glad og motiveret medarbejder, der løser sine opgaver til tiden, så du kan nyde resultaterne af vores hårde arbejde bagefter i din have eller i det grønne område.

Bor du i det skønne Birkerød naturområde eller i nærheden af Bistrup og måske med en fantastisk udsigt?

Og haven trænger gevaldigt til en omgang, så den stråler om kap med omgivelserne og huset?

Snup telefonen og ring til din lokale anlægsgartner K. Nyholm Gartnerservice, som består af en række dygtige og kreative anlægsgartnere og lærlinge, der designer flotte og stilfulde løsninger til dig. Du får lige præcis den løsning, du som kunde efterspørger.

K.Nyholm Anlægsgartner i Birkerød finder en løsning der passer til dig

Vi brænder for at hjælpe dig med at få styr på haven, træerne og græsset. Vi gør det let for dig, for mens du er på arbejde, knokler vi i din have, for at give dig det du drømmer om, så når du kommer hjem fra arbejde, håber vi du vil sige – WAUW, hold op hvor er det blevet lækkert det her. Vi elsker glade tilfredse kunder og gør dagligt vort bedste for at leve op til dine forventninger til os.

Er du erhvervsdrivende i Birkerød og har du brug for en professionel og seriøs anlægsgartner til at håndtere et eller flere projekter hos jer? Så stiller vi gerne fagligt kompetente og dygtige medarbejdere til rådighed, som har erfaring inden for grøn vedligeholdelse, brolægning samt andre større anlægsopgaver. Vi kan desuden også hjælpe med vinterberedskab, såfremt dette er nødvendigt!

Er du bosiddende i Birkerød og omegn, og mangler du en erfaren og moderne virksomhed, der kan stille med en dygtig og kompetent anlægsgartner til jeres opgave? Så hører vi gerne fra dig/jer. Vi udarbejder et skræddersyet og uforpligtende tilbud,  som passer til lige præcis dine ønsker og behov.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage