K. Nyholm Logo

Affaldssorterings område til boligforeninger og erhverv

Få et flot affaldssorteringsområde med belægning og hegn rundt om

Affaldssortering i boligforeninger, etageejendomme og til private

Affaldssortering skal være så nemt for beboerne i boligforeninger, etageejendomme og for private, at der ikke er behov for eftersortering. Jo tydeligere og mere enkelt området er lavet, jo nemmere er det for alle at sortere affald korrekt.

K. Nyholm bygger brugervenlige og smukke affaldssorterings områder der indrammer skraldespandene i et specifikt område i boligforeningen eller hos dig privat.

Affaldssorterings området laves både med belægning og hegn eller planter rundt om, og gør at skraldespandene til affaldssortering skjules bag noget grønt eller hegnet.

 

Affaldsortering og grønne fysiske rammer

I samarbejde med viceværter og boligforeninger anlægger vi et flot område for affaldssortering, det matcher ind i områdets stil og skaber nogen hyggelige flotte rammer for store klodsede skraldespande, så de ikke stikker så meget ud, men skjules pænt bag noget øjet synes godt om at kigge på. Når beboerne går ned med deres skrald, så ved de, hvor de skal smide det forskellige skrald hen for at affaldssortere korrekt.

Affaldssortering i hjemmet

I private boliger anlægger vi et flot område i haven eller indkørslen med belægning og planter/hegn,  hvor du kan have dit affaldssorteringssystem stående uden at det generer øjet når du kommer og går. Området med sortering af affald i hjemmet kan gøres meget enkelt med store grønne planter rundt om der forskønner området, eller du kan også vælge at få lavet et flot hegn, hvor dine skraldespande kan stå ugenert og lettere skjult bagved.

Hvilken type af planter, hegn og belægning du gerne vil have, bestemmer du selv, og vi vejleder dig naturligvis gerne i designstilen, så den passer ind i husets stil og din smag.

K.Nyholm er bedst kendt for en høj kvalitet og god service i hele Nordsjælland. Tag telefonen og ring til Kasper for at få et godt tilbud på lige præcis det affaldssorteringsområde du går og sukker grønt efter.

Område til sortering af affald - brug den rigtige container

Tydelig kommunikation til beboerne gør, at de ved præcist hvilket affald der skal smides i hvilken container. Ofte er det lokale modeller der er de bedste løsninger, fordi i boligforeninger er mange nationaliteter samlet.

For at skabe opmærksomhed omkring de nyindrettede affalds-øer/områder, så finder vi i samarbejde med viceværterne i boligforeningerne de bedste løsninger til, hvordan området skal se ud, så det fungerer efter hensigten med affaldssortering og gør det nemt for alle både beboere, viceværter og skraldemændene når containerne skal tømmes.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer