Robotplæneklipper - installation

Vi danskere får installeret robotplæneklippere som aldrig før. En robotplæneklipper holder græsset nede og får græsplænen til at fremstå pæn hele året rundt - uden at man skal røre en finger.

Der findes forskellige typer græs robotter, og robotterne fås i mange prisklasser. Derudover kan du få robotterne uden kantledning eller med GPS-styring.

Det er vigtigt, at du rådfører dig med en ekspert på området, så du får en robotplæneklipper, der passer bedst til netop dit behov.

Når din robotplæneklipper skal installeres, kan det være en lidt krævende proces. Hos K. Nyholm Gartnerservice har vi stor erfaring med opsætning af robotplæneklippere, og vi hjælper dig derfor gerne med installationen, hvis du har brug for det.

Gør det selv

Hvis du er lidt teknisk og har mod på selv at stå for installationen, kan du sagtens det. Husk blot på, at din opsætning af robotplæneklipperen skal gøres meget præcist for at opnå en pæn græsplæne.

Professionelt udstyr til installationen

Hos K. Nyholm Gartnerservice bruger vi professionelt udstyr, som sikrer, at kablerne kommer til at ligge i den rette dybde og med den rette afstand til plænens kanter. Derudover kører vi grundige tests af robotplæneklipperen, inden vi afslutter opgaven.

Vi lader os ikke begrænse af opgavens størrelse. Så om du har en græsplæne, der er 200 kvm eller 2000 kvm er underordnet. Vi klarer opgaven.

Kontakt os for en uforpligtende snak om vores muligheder for at hjælpe dig. Vi tager altid et kig på din græsplæne sammen med dig, inden vi sætter robotten op. Det gør vi for at sikre, at robotten bliver installeret korrekt, samt at vi placerer ladestationen præcis der, hvor du ønsker, den skal være.

Robotplæneklipperens historie & fordele

Den første plæneklipper blev introduceret i 1830 og har siden da gennemgået en stor udvikling. I 1995 så den første robotplæneklipper dagens lys. Robotplæneklipperens historie er derfor stadig ung og i fuld udvikling.

Robotplæneklipperen har mange fordele:

• Du slipper for hårdt fysisk arbejde i haven

• Du sparer masser af tid

• En robotplæneklipper kører oftere og begrænser dermed vækst af ukrudt i græsplænen

• Robotten kan køre i både solskin og regnvejr

• Er nem at vedligeholde

• Mere miljøvenlig end en benzinplæneklipper

• De fleste robotplæneklippere har en app tilknyttet, så du kan styre den, mens du er på arbejde, i fitness eller lignende.

Robotplæneklipper; hvad skal man vælge?

Alle robotplæneklippere har det samme formål - at slå græs! Og med det enorme udbud på markedet, kan det være hamrende svært at vælge den rette. Egentlig skal du som det allerførste tage udgangspunkt i størrelsen af din have. Hvor stort et areal skal din robotplæneklipper kunne klare?

Hvis du har et stort jævnt areal på 1000m2, kan det betale sig at investere i en lidt større version, som kan klare arbejdet hurtigere.

For mindre arealer, ujævnt terræn eller græsarealer med små zoner og mange stigninger, kan det være fordelagtigt at have en lille robot med en kraftig motor.

Det kan typisk ikke betale sig at købe en robotplæneklipper, hvis dit græsareal er mindre end 100m2.

Vi anbefaler, at du forhører dig hos din nærmeste forhandler om forskellene mellem diverse mærker og prisniveauer.

Kontakt os med ethvert spørgsmål vedrørende opsætning af din robotplæneklipper. Udfyld formularen i højre side af skærmen - eller ring til os, hvis du ønsker at booke en tid til opsætning af din robotplæneklipper.

 

 

 

 

Kontakt os