Trænger din have til nyt liv?

K. Nyholm Gartnerservice løser små som store haveprojekter for både private og virksomheder. Kontakt en gartner i dag - 31 17 10 10.

Vi er et professionelt og veluddannet gartnerteam med meget grønne fingre. Vi brænder for det, vi laver og er passionerede for et hvert projekt, vi starter. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved, at vi ordner din have. Derfor sætter vores gartnere sig grundigt ind i, hvilke ønsker og behov du har for din have.

Når du får besøg af K. Nyholm Gartnerservice, kan du være sikker på, at dine ønsker og drømme bliver hørt og opfyldt på bedst mulige måde.

Beplantning

Vi anbefaler altid, at du går i samråd med en gartner, inden du kaster dig ud i haveprojekter. En gartner ser muligheder og kender til planters særlige behov. Det er beplantningen, der skaber din haves identitet, og når du allierer dig med en dygtig gartner, sikrer du dig, at du får en frodig og sund have, hvor der er tænkt på planternes behov og tolerance over for hinanden.

Kontakt K. Nyholm Gartnerservice i dag, hvis du har brug for rådgivning fra en professionel og erfaren gartner.

Vedligeholdelse

Vores gartnere er specialiserede i vedligehold og bruger dagligt mange timer på at holde kunders haver og anlæg pæne. Vores gartnere tilbyder blandt andet:

- Hækkeklipning

- Græsslåning

- Ukrudtsbekæmpelse

- Gasbrænding

- Lugning af bede

- Beskæring af træ og buske

- Forårsklargøring

- Efterårsklargøring

Derudover tilbyder vi træfældning og snerydning.

Vi opfylder dine havedrømme - og står for vedligeholdelsen.

 

 

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage indenfor 24 timer