Havebelysning

Havebelysning er en af de elementer, du kan bruge til at give din have et ekstra pift. Men havelamper er også praktiske og lyser din have op, så du kan se, hvor du går i de mørke aften- eller nattetimer. Havelamper fås i mange forskellige typer, farver og modeller - og du kan vælge, om de skal køre på solceller, strøm eller LED.

Langt de fleste vælger lys i haven af praktiske årsager. Havebelysning lyser vejen til brændeskuret, garagen eller hoveddøren op, så du trygt kan begive dig ud i mørket. De bidrager også til sikkerheden på de mørke aftener, hvor uvelkomne gæster holdes på afstand. Her vælger mange typisk et kraftigt og skarpt lys. 

På en dejlig sommeraften bidrager havelys til at gøre aftenen længere og skaber hygge omkring dig. Ved denne form for belysning vælger mange en form for stemningsbelysning, der har et mere varmt og roligt skær.

Rådgivning omkring havebelysning

Hos K.Nyholm kan vi rådgive dig omkring, hvilken slags havebelysning der findes, og hvor mange lamper du skal bruge. Antallet af havelamper, du skal vælge, afhænger bl.a. af havens størrelse og videre indretning; blomsterbed, skur osv. Du skal også tænke på materialevalg, da ikke alle lamper kan bruges hele året rundt. Langt de fleste bliver dog lavet af aluminium, stål eller metal, så lyset kan nydes det meste af året. 

Derudover kan det være svært at installere alle lamperne selv. Hos K. Nyholm tilbyder vi at lave installere belysningen for dig, så du slipper for at grave og trække kabler. Vi sikrer dig en havebelysning, der virker 100%, og hvor vi garanterer sikkerheden. 

Kontakt os på tlf. 31 17 10 10 eller mail: tilbud@k-nyholm.dk for at høre nærmere om pris og montering af havebelysning.

Vores tip: Suslights LED have lys 

Vi har gode erfaringer med Sunlights LED havelys. Nogle af fordelene ved at installere disse lamper er: 

• Absolut minimum energiforbrug.

• Højkvalitetskomponenter og materialer, der har en ekstrem robusthed og pålidelighed.

• Smukt og langtidsholdbart design.

• Let at montere sensorer og timere.

• Nem og hurtig installation

Kontakt os